Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Noul Dell XPS 12

Inovator şi elegant

Versatilitate supremă: designul inovator al laptopului XPS 12, care se conectează magnetic, nu are elemente mecanice şi poate fi uşor demontat cu o singură mână. Dacă doriţi mobilitate, scoateţi tableta, iar dacă doriţi productivitate, puneţi-o la loc în suport.

Laptop uşor: are o bază subţire pentru mobilitate, care vă oferă o experienţă de tastatură tradiţională atunci când aveţi nevoie de un plus de productivitate, cântărind în total doar 1,27 kg.

Tabletă mare
: are un afişaj generos, de 31,8 cm (12,5 inchi), care vă oferă o calitate fascinantă. Utilizaţi creionul activ Dell opţional pentru a lua notiţe sau a face schiţe cu uşurinţă în Microsoft® OneNote dintr-un singur clic sau pentru a extrage conţinut din doar două clicuri. Notaţi-vă ideile, luaţi notiţe, faceţi schiţe sau desenaţi în aplicaţia Wacom Bamboo Paper.

Optimizaţi-vă sistemul.

XPS 12 vă oferă opţiuni de tastatură cu carcasă pliabilă magnetică elegantă, proiectate pentru sistemul dvs. Bucuraţi-vă de o productivitate de laptop şi de protecţie pentru dispozitiv atunci când călătoriţi. Fiecare opţiune include tastatură retroiluminată şi touchpad de precizie.

dell-xps-12-nw-g08

Tastatura XPS 12 Premier cu carcasă pliabilă magnetică Dell Premier – pentru experienţa oferită de o tastatură tradiţională, cu o deplasare de 1,9 mm a tastelor.

Tastatura subţire XPS 12 – design subţire, cu o deplasare de 1,3 mm a tastelor şi unghiuri de vizualizare reglabile, de până la 150°.

Afişaj uimitor, ultramodern

Afişaj UltraSharp™ Ultra HD 4K cu detalii fascinante: optând pentru afişajul tactil UltraSharp™ cu rezoluţie Ultra HD 4K (3.840 x 2.160), puteţi beneficia de o tehnologie de afişare extraordinară. Primul afişaj Ultra HD 4K al unui sistem 2 în 1 are o rezoluţie de peste 8 milioane de pixeli – de patru ori mai mare decât rezoluţia Full HD – permiţându-vă să vedeţi tot ce faceţi cu un nivel incredibil de detaliere. Afişajul de 400 de niţi este mai strălucitor decât cel al unui laptop tipic, oferind o vizualizare excelentă chiar şi la lumina puternică a zilei.

Partajare uşoară: vedeţi clar conţinutul din aproape orice unghi pe ecranul cu tehnologie de comutare în plan (IPS) IGZO, care vă oferă un unghi larg de vizualizare, de până la 170°.

Culori superbe: bucuraţi-vă de culori bogate şi saturate datorită gamei cromatice de 100 %. Raportul de contrast ridicat, de 1.500:1, vă permite să vedeţi cele mai intense nuanţe închise sau deschise.

Rezistenţă maximă: afişajul din sticlă Corning® Gorilla® NBT™ este de până la 10 ori mai rezistent decât cel din sticlă calcosodică, contribuind la evitarea zgârieturilor cauzate de manipulare, curăţare sau ştergere.

 

Microsoft şi Dell tocmai au ridicat ştacheta. Din nou

Cel mai bun sistem de operare Windows de până acum se asociază cu cele mai bune produse Dell de până acum. Rezultatul? O nouă eră a puterii, a performanţei şi a productivităţii. Windows 10 vă oferă toate caracteristicile familiare ale celui mai popular sistem de operare din lume, la care se adaugă îmbunătăţiri extraordinare, pe care le veţi îndrăgi. Îmbunătăţiţi tot ceea ce faceţi datorită noilor caracteristici din Windows 10:

Tranziţie fără probleme: sistemul 2 în 1 Dell trece fără probleme de la tabletă la laptop, detectând automat dacă este ataşată o tastatură, ceea ce facilitează trecerea de la o întâlnire la alta. Datorită caracteristicii Continuum, meniurile şi barele de activităţi se adaptează automat la dispozitivul dvs., pentru o experienţă lină.

Vă stă la dispoziţie: interacţionaţi uşor cu ajutorul asistentei dvs. digitale personale Cortana. Utilizând Cortana pe un PC Dell cu tehnologie Waves MaxxAudio® Pro, beneficiaţi de o experienţă naturală de interacţiune vocală.

Porniţi-l: vă veţi simţi ca un expert încă de la început, deoarece meniul Windows Start revine într-o formă extinsă. Iar toate aplicaţiile fixate vor fi transferate, pentru ca experienţa să fie familiară, productivă şi mai bună ca oricând.

Uşor de citit şi de scris: doar browserul Microsoft Edge are încorporată tehnologia care permite scrierea sau tastarea direct pe paginile web. Adăugaţi un creion activ Dell compatibil (comercializat separat) la PC-ul cu funcţionalitate tactilă şi profitaţi de tehnologia încorporată în browserul Microsoft Edge, care vă permite să scrieţi sau să tastaţi direct pe paginile web şi să partajaţi ce scrieţi/tastaţi.

Staţi departe de priză: nu depindeţi de priză un timp şi mai îndelungat – toate dispozitivele cu Windows 10 au acum economizor de baterie pentru a conserva automat energia, ca să lucraţi mai mult timp.

Utilitate îmbunătăţită

Apropiaţi degetele, măriţi sau micşoraţi imaginea şi faceţi clic cu precizie
Datorită touchpadului de precizie, cursorul nu mai sare şi nu mai alunecă necontrolat, iar datorită caracteristicii de împiedicare a activării accidentale, scăpaţi de problema clicurilor nedorite, declanşate de atingerea touchpadului cu palma.

Vedeţi ce aţi ratat
Tastatura standard retroiluminată vă permite să lucraţi şi în condiţii de lumină slabă sau pe întuneric.

Conectivitate esenţială la îndemână

laptop-xps-12-9250-pdp-polaris-11-no-overlay

Conectivitate de vârf: portul multifuncţional Thunderbolt™ 3 vă permite să încărcaţi laptopul, să-l conectaţi la orice dispozitiv (sunt acceptate până la două afişaje 4K) şi să beneficiaţi de viteze de transfer al datelor de până la 40 Gb/s, de 8 ori mai mari decât cele oferite de portul USB 3.0.

Andocare avansată: cele mai noi soluţii de andocare Dell oferă conectare cu un singur cablu la alimentare, Ethernet, sunet şi imagine. Adăugaţi staţia de andocare Dell WD15 opţională pentru a conecta până la două afişaje Full HD şi alte cinci dispozitive periferice.

Faceţi poze şi vizualizaţi: camera de 8 MP orientată spre lumea exterioară vă permite să faceţi fotografii clare, de înaltă rezoluţie, iar camera de 5 MP orientată spre utilizator vă permite să discutaţi cu claritate prin chat web.

Creat pentru mediul profesional

Cea mai bună securitate din clasa respectivă, însoţită de soluţii de vârf în domeniu la nivel de terminal, printre care se numără soluţiile avansate de criptare, autentificare şi protecţie împotriva ameninţărilor.

Protejaţi datele de pe mai multe terminale cu ajutorul soluţiei Dell Data Protection | Encryption. Această soluţie instalată din fabrică le permite administratorilor IT să gestioneze de la distanţă politicile de criptare, pentru ca reglementările să fie respectate cu uşurinţă imediat după despachetare.

Soluţia Dell Data Protection | Protected Workspace vă securizează informaţiile. În cazul unui atac, programul rău intenţionat este izolat şi securitatea mediului este restaurată în numai 20 de secunde.

Cel mai flexibil sistem XPS din lume permite personalului IT să modifice setările BIOS şi să configureze sistemele cu flexibilitatea extinsă de care are nevoie compania dvs.

 

 

Tags: , , , , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.