Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Nokia cu Windows Phone 7

Dacă până acum ne resemnam la gândul că Nokia va prezenta primele telefoane cu Windows Phone 7 Mesmerize Him: Best Epc / Conversion For Womeneste-in-octombrie-8372619/” target=”_self”> abia în octombrie, cu ocazia evenimentului Nokia World Conference, iată că aşteptarea a luat sfârşit mai devreme decât am fi sperat.

Acesta este primul telefon Nokia cu Windows Phone 7

Dezvăluirea primului telefon Nokia cu Windows Phone 7 a fost făcută chiar de CEO-ul companiei, Stephen Elop, care din neglijenţă sau nu a arătat prototipul pe care îl avea în posesie unui grup de oameni, pe care i-a rugat în prealabil să nu facă fotografii.

Nokia “Sea Ray” – văzut din lateral

Chiar dacă pozele nu sunt chiar atât de clare pe cât am fi sperat, ne dau totuşi câteva detalii preţioase. Primul smartphone Nokia cu Windows Phone 7 adoptă un design sobru, cu forme asemănătoare modelului Nokia N9. Construcţia carcasei este suplă, cu margini rotunjite, iar ecranul este protejat de Gorilla Glass.

Nokia “Sea Ray” – camera foto pozitionata central

Pe spatele carcasei putem observa o cameră foto cu blitz LED, iar în lateral avem o clapetă pentru ajustarea volumului, buton dedicat pentru poze şi un comutator pentru funcţia de blocare a ecranului.

 

Din puţinele informaţii disponibile mai aflăm că prototipul cu nume de cod Sea Ray rulează Windows Phone 7 Mango, versiune promisă utilizatorilor obişnuiţi abia pentru la toamnă.

Sursa: Gizmodo.com

Tags: , , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: Madd Electronics Iasi - Magazin Strada Pacurari Nr.142

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. d spune:

    Mai bine faceau parteneriat cu Google…Android OS e MULT mai tare decat WP7…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.