Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Monitor U2311H LCD 23″

Dacă sunteţi în căutarea unor standarde clare de calitate de cristal de la orice calculator te sfatuiim sa incerci U2311H LCD 23″, UltraSharp, Acest monitor de 23-inci suporta o rezolutie de 1920 X 1080 .Rezoluţie de înaltă definiţie pentru o calitate optimă a imaginii menţinând în acelaşi timp mai mult spatiu pe desktop pentru multitasking. Are un panou IPS, care oferă o calitate a culorii foarte profundă şi realistă şi este consolidată prin raport de contrast dinamic de 10.000:1.

Monitorul are 178 grade unghi de vizualizare şi luminozitate de 300 cd/mp, astfel încât să puteţi vedea cu uşurinţă de oriunde din cameră şi conţine 4 porturi USB în partea de jos , 1USB, în partea de sus , precum şi DVI-D, DisplayPort pentru conectivitate.

Alte Parti bune observate : – pret bun , accesibil ,sub 300 euro

  • se gaseste de vinzare pe pcmadd.com  😉

httpv://youtu.be/eEUoaPS9FQA

Tip display LCD IPS
Diagonala 23 inch
Culoare Negru
Rezolutie 1920 x 1080 pixeli
Timp de raspuns 8 ms
Unghi de vizibilitate 178/178 grade
Dimensiune punct 0.265 mm
Luminozitate 300 cd/mp
Standarde TCO 5.0
Contrast Tipic: 1000:1
Dinamic: 10.000:1
Greutate 6.45 kg
Putere consumata 33W
Functii Security lock slot
Pivot, tilt and swivel
Height-Adjustable stand
Built in cable-management
Interfata DVI-D, DisplayPort, VGA
Dimensiuni 549.97 x 184.1 x 356.16 mm
Montare perete Da

Tags: ,

Category: Concurs, Review

About the Author:

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Stanescu Ionut spune:

    Monitorul este foarte ok , am avut placerea sa lucrez cu un monitor de acest fel la o firma unde listam documente si imagini la imprimanta color profesionala , are imagine clara si nu oboseste ochii . Prezentarea ( review-ul) e cam scurta dar cuprinde cele mai importante calitati ale produsului prezentat . O vorba din popor zice ca: “vorba multa e saracia omului” , acest review mi-a placut deoarece e scurt si la obiect .

  2. Mirella25 spune:

    Am avut cam acum 4 luni acest monitor dar, datorită mie, s-a spart în bucăţi. Cum s-a întâmplat?!:) Îl aveam pus pe birou, pe margine şi l-am trântit pe gresie. Mi-a părut atât de rău de el pentru că nu a rezistat şocului şi că am fost bleagă:) Oricum, cristalele lichide din el s-au împrăştiat complet, ecranul s-a făcut bucăţi, ce mai, am făcut-o “de oaie”:) Recomand tuturor celor care doresc să achiziţioneze un monitor foarte bun, cu un design extrem de plăcut şi raportul preţ-calitate vă vor face să nu vă pară rău pentru alegerea făcută şi fiţi atenţi la cum îl “manevraţi”, nu fiţi neîndemânatici ca mine. Ar fi păcat să păţiţi ce am păţit eu când mi-a căzut de pe birou şi şi-a dat “ultima suflare” pe gresie ( a se citi: i s-au împrăştiat cristalele lichide pe gresie ). Vă mulţumesc Pc Madd pentru că mi-aţi oferit şansa de a-mi expune pe blogul pe site-ul dumneavoastră opinia mea sinceră şi dezinteresată în ceea ce priveşte acest minunat monitor. Cu stima, Mirela Ghiţă, Slatina

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.