Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

MONITOR DELL P2815Q

Daţi un plus de strălucire vieţii.

Veţi observa diferenţa când îl veţi porni. Cu o asemenea claritate incredibilă pe ecranul de 28 de inchi extins, monitorul de 28 de inchi Dell cu rezoluţie Ultra HD oferă o performanţă fără cusur, deşi are un preţ normal.

Rezoluţie Ultra HD (3.840 x 2.160) la preţ accesibil: bucuraţi-vă de o rezoluţie de patru ori mai mare decât rezoluţia Full HD, pentru detalii extrem de precise.

Calitate superioară a imaginilor: beneficiaţi de un raport de contrast dinamic ridicat şi de o luminozitate sporită.

Afişaj extins: aveţi suficient spaţiu pentru a vedea toate aplicaţiile pe afişajul de 28 de inchi extins.

Claritate incredibilă pentru orice activitate

Fie că examinaţi foi de calcul, gestionaţi planuri de marketing sau revedeţi materiale video şi fotografii, monitorul de 28 de inchi Dell vă oferă performanţă fiabilă pentru orice activitate.

Vedeţi mai multe datorită rezoluţiei Ultra HD (3.840 x 2.160). Este de patru ori mai mare decât rezoluţia Full HD.

Puteţi face mai multe cu ajutorul ecranului de 28 de inchi, care vă oferă spaţiu generos pentru diverse aplicaţii şi materiale video.

Bucuraţi-vă de mai multă claritate datorită calităţii incredibile a imaginilor şi ecranului LED antireflex, care dă un plus de strălucire şi claritate vizualizării.

Dell-UltraSharp-P2815Q

Vizualizare flexibilă şi opţiuni de conectivitate

Sporiţi-vă productivitatea cu o gamă largă de opţiuni de conectivitate şi de vizualizare.
Lucraţi confortabil datorită caracteristicilor de reglare în orice poziţie, prin înclinarea, pivotarea, rotirea şi reglarea înălţimii suportului.

Bucuraţi-vă de o imagine de ansamblu asupra conţinutului de pe smartphone, tabletă sau alte periferice şi dispozitive datorită conexiunilor uşoare şi rapide efectuate prin intermediul portului HDMI/MHL, portului DisplayPort, portului mini-DisplayPort şi celor patru porturi USB 3.0 (dintre care unul cu încărcare la 1,5 A).

Beneficiaţi un plus de flexibilitate a afişajului cu ajutorul braţului Dell pentru un singur monitor.

Fiabil şi eficient ecologic

Datorită Garanţiei premium pentru ecran şi conformităţii cu cele mai recente standarde de mediu, vă veţi bucura de relaxare şi de minimizarea duratei de inactivitate.

Reduceţi emisiile de dioxid de carbon şi impactul asupra mediului înconjurător datorită conformităţii cu cele mai recente standarde de reglementare şi mediu, precum ENERGY STAR®, TCO Certified Displays şi EPEAT Gold®.

Are design ecologic, fiind construit din materiale fără substanţe ignifuge pe bază de brom (BFR)/fără PVC (cu excepţia cablurilor externe) şi având şasiu cu plastic reciclat după comercializare în proporţie de peste 25 %.

Permite o gestionare mai bună a energiei prin caracteristica PowerNap. Dell Display Manager reduce luminozitatea monitorului sau reglează luminozitatea pentru economisirea energiei atunci când nu este utilizat.

57574-dell

 

Tags: , , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.