Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Monitor DELL P2714H

Caracteristici flexibile de vizualizare
Monitorul de 27 de inchi Dell™ P2714H se adapteaza stilului dvs. de lucru si ofera practic toate optiunile de conectivitate de care aveti nevoie in cursul intregii zile.
Suportul pentru monitor are caracteristici complete de reglare pentru maximizarea confortului vizualizarii.
Trecerea usoara de la orientarea pe orizontala la orientarea pe verticala va ofera posibilitatea de a vizualiza paginile web de dimensiuni mari defiland mai putin.
Managerul de afisaje Dell este o aplicatie software centralizata pentru reglarea manuala sau atribuirea automata a modurilor prestabilite optime pentru anumite aplicatii software.

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=fNed8rjnhlw
Compatibilitate VESA
Descoperiti ce optiuni de montare diverse, pe masura cerintelor spatiului dvs. de lucru, va ofera monitorul P2714H. Are o gama cuprinzatoare de porturi si cabluri de conectivitate analogica si digitala. Claritate impresionanta a ecranului. Fiecare detaliu este clar si luminos.
Claritate si consecventa a culorilor pe toata deschiderea unghiului foarte larg de vizualizare.
Tehnologia de comutare in plan (IPS) ofera imagini clare, cu culori consecvente si precise pe toata latimea ecranului cu raport de aspect 16:9.
Calitate excelenta a imaginilor, cu raport mare de contrast dinamic, de 2.000.000:1 (tipic), pentru nuante profunde de negru, alb stralucitor si detalii remarcabile.

426453294
Conceput pentru specialisti
Monitorul P2714H este ideal pentru sistemele Latitude, OptiPlex si Dell Precision care sustin aplicatii cu performanta ridicata pentru intreprinderi. Este un afisaj excelent si pentru sistemele Latitude si XPS din mediile de birouri mici sau birouri de acasa.
Design ecologic
Monitorul de 27 de inchi Dell P2714H respecta cele mai recente standarde de mediu si de reglementare.
Monitorul P2714H nu contine substante ignifuge pe baza de brom/PVC (cu exceptia cablurilor externe) si are peste 25 % materiale plastice reciclate dupa comercializare in sasiu.
Design pentru consum redus de energie
Cu o putere consumata de 22 W in conditii normale de functionare (tipica) si mai putin de 0,3 W in modul de veghe, monitorul P2714H va poate ajuta sa reduceti costurile cu energia.
Gestionati cu intelepciune puterea consumata folosind functia PowerNap, pe care o puteti activa din Dell Display Manager, pentru a reduce la minimum luminozitatea monitorului sau pentru a trece monitorul in modul de repaus atunci cand nu il utilizati.

14-27-inch-monitor-Dell-P2715Q-630

Tags: , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.