Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Madd te trimite la TIFF.18

TIFF-ul a devenit istorie în lumea filmului din România, nu doar datorită unei organizări ireproșabile, ci și datorită atmosferei efervescente și a evenimentelor derulate, precum seminarii, ateliere, petreceri senzaționale, expoziții de artă autentice și programe dedicate industriei cinematografice.

În anul precedent, TIFF-ul a atins cote uriașe, fiind vândute peste 90.000 de bilete, fiind prezenți 135.000 de participanți la toate evenimentele din festival și găzduind pe covorul roșu câteva dintre cele mai importante personalități din cinematografia europeană . . . Catherine Deneuve, Claudia Cardinale, Wim Wenders, Jacqueline Bisset, Julie Delpy și Michael Radford fiind doar o parte dintre aceștia.

Anul acesta, la fel ca în ultimii 8 ani, Madd Elecronics Group este partener oficial festivalului dedicat în totalitate iubitorilor de film. Pentru a trăi împreună experiențe de neuitat, am pregătit două surprize pentru tine:

  1. Concurs organizat pe pagina noastră de Facebook – Madd Electronics Group
  2. Giveaway organizat pe pagina de Instagram – maddelectronicsgroup.

Te așteptăm să participi pe ambele pagini pentru ca șansele tale să se dubleze. Și nu uita – anul acesta ai posibilitatea de a te bucura de participarea la festival împreună cu unul din prietenii tăi!

Concursul se sfârșește vineri, în data de 31 Mai 2019, iar câștigătorii vor fi anunțați pe paginile de Facebook și Instagram în jurul orei 14:00!

Îți dorim mult succes și așteptăm să ne întâlnim în cadrul festivalului!

Tags: , , ,

Category: Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.