Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Madd Electronics Group sustine Campionatul European de Tenis de Masa

Pentru noi, cei din echipa Madd Electronics Group, parteneriatele cu evenimentele au devenit o traditie si ne ocupam cu deosebita placere de fiecare in parte.

Anul acesta am avut ocazia sa colaboram cu echipe de organizare profesioniste, fie ca e vorba de evenimnente sociale, ca TEDx, muzicale, ca Jazz in the Park, Electric Castle, UNTOLD,  divertisment, Transylvania eSports Competition, sau sportive, precum Campionatul European de Tenis de Masa. Ne bucuram nespus pentru aceste parteneriate si dorim sa va multumim voua, celor din organizare, pentru increderea pe care ne-o acordati. Noi ne propunem de fiecare data sa atingem standardele de profesionalism care ne caracterizeaza.

Va multumim si voua, participantilor, care ne-ati aratat ca sunteti interesati de activitatile organizate de Madd Electronics in cadrul tuturor acestor evenimente. Ne bucuram si ne distram de fiecare data alaturi de voi.

Prin parteneriatul cu Campionatul European de Tenis de Masa pentru juniori, care are loc la sala polivalenta din Cluj-Napoca, Madd Electronics Group sustine sportivii romani, dar si activitatea organizatorilor in ceea ce priveste echipamentele IT.

Nu in ultimul rand, dorim sa felicitam castigatorii de anul acesta!

Category: Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.