Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Madd Electronics Group este partener tehnologic UNTOLD

Madd Electronics Group, prezenta pe piata IT de peste 16 ani, continua parteneriatul cu UNTOLD, fiind an de an alaturi de oaspetii festivalului.

Parteneriatul cu UNTOLD face parte din seria parteneriatelor cu evenimente sociale si culturale, pentru care suntem atat de incantati. La UNTOLD 2018 ne vom intalni la standul Madd, unde te invitam sa incerci experienta VR cu HTC VIVE PRO.

Colaborarea noastra cu festivalurile ca UNTOLD, Electric Castle sau NEVERSEA inseamna implicare si devotament. Noi, cei din echipa Madd ne mobilizam de fiecare data pentru a face lucrurile sa mearga bine. Pentru noi evenimentele inseamna multa munca pe care o depunem cu placere si entuziasm. Suntem incantati ca suntem din nou PARTENER TEHNOLOGIC UNTOLD. In cadrul festivalului echipa va fi prezenta la standul Madd din cadrul Cluj Arena, acolo unde asteptam cu nerabdare sa ne intalnim cu cat mai multi oameni. In plus, am pregatit cateva surprize pentru participanti.” –  dep. Marketing Madd.

Despre Madd Electronics Group:

Firma Madd Electronics distribuie produse Dell pe piata IT din Romania din anul 2002, iar din 2010 devine Dell Registered Partner. Ca partener putem furniza solutii hardware de la un brand de calitate la preturi competitive. Datorita acestor programe avem acces la o serie de resurse oferite de partenerii nostrii pentru a putea servii clientul mai eficient si la costuri mai bune decat alte firme de profil la orice echipament refurbished (retur nou)

Cele mai bune oferte pentru:

  • calculatoare sh, refurbished, noi
  • sisteme pc
  • componente pc
  • retelistica
  • service pc performant
  • laptop Dell, HP, Fujitsu
  • monitoare lcd & led
  • imprimanta
  • NOU! telefoane mobile IPHONE 6 refurbished

  • m@dd refurbished

    Prin achizitia unui produs refurbished, cumperi un produs la 30-80% din valoarea lui. Madd Electronics comercializeaza in general clasa business la produsele refurbished DELL si HP, care sunt produse de calitate, durabile si cu componente compatibile intre ele.  Marea majoritate sunt extrem de silentioase si sursa este dimensionata perfect, pentru un consum de curent cat mai mic.

    Produsele comercializate de catre societatea noastra sunt in proportie de 90 % produse IT de brand achizitionate din SUA sau EUROPA, la expirarea unui leasing, suprastocuri sau cand o companie isi schimba tot parcul de PC-uri.
    Durata de viata ca si fiabilitatea a unui brand fata de un no`name este mult mai mare. Pretul produselor refurbished comercializate de noi este mult mai mic decat a unui brand nou, iar raportul pret / calitate mult mai bun decat a majoritatii ofertelor de sisteme noi de pe piata romaneasca.

  • Calculatoare reconditionate / refurbished cu licenta WINDOWS 10

    Din anul 2011 Madd Electronics a devenit partenerul MAR MICROSOFT – Microsoft Authorized Refurbisher pentru Romania. In cadrul acestui program avem posibilitatea de a va oferi calculatoare second hand refurbished cu licente preinstalate Windows 10 Pro, Windows 10 Home,  Office 2016 la preturi incredibil de mici. Fiecare calculator, laptop sau server comandat cu licenta, este livrat cu software-ul preinstalat.
    Programul este destinat pentru calculatoare laptopuri si servere reconditionate / second-hand / refurbished comercializate de Madd Electronics Group si partenerii sai.
    Vezi sectiunea licente refurbished

Category: Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.