Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Laptop recondiționat VS laptop nou

De cele mai multe ori, oamenii se întreabă „De ce trebuie să cumpăr un laptop recondiționat?” . . . atunci când, adevărata întrebare pe care trebuie să și-o pună este „De ce să cheltuiesc atâția bani pe un laptop nou?”. Ei bine, majoritatea vor spune că un laptop nou are o performanță mai mare, este mai fiabil sau are un soft mai actualizat.

Laptopurile recondiționate, sau refurbished, sunt percepute adesea ca fiind slabe, lipsite de încredere și care funcționează lent. Sunt considerate a fi o alegere riscantă, total neinspirată. Problemele legate de laptopurile recondiționate sunt de cele mai multe ori nefondate, atâta timp cât furnizorul este unul de încredere. Multe laptopuri recondiționate oferă performanță și fiabilitate, uneori chiar le depășesc pe cele noi, și totul la un preț mult mai mic.

Prin urmare, dacă ar fi să punem în balanță avantajele și dezavantajele unui laptop recondiționat vs ale unui laptop nou, concluziile ar fi următoarele:

Cel mai clar avantaj al unui laptop recondiționat față de unul nou este, fără îndoială, prețul. Se poate obține un laptop de înaltă calitate de o generație mai veche la un preț echivalent sau chiar mai bun față de un laptop nou, dar de fund al gamei.

Chiar dacă este un laptop recondiționat, acesta beneficiază și de garanție. Majoritatea furnizorilor de echipamente refurbished oferă 12 luni garanție la produse, față de garanția de 24 de luni pe care o au produsele noi. Cu toate acestea, timpul mai scurt de garanție nu ar trebui să fie un impediment. Un laptop recondiționat este un laptop funcțional din toate punctele de vedere, care a fost utilizat anterior, dar care a fost testat și îmbunătățit într-un service.

Vânzarea greșită a informație este un risc pentru laptopurile noi. Deși au procesoare înalte și multă memorie RAM, pot fi lipsite de SSD. Iar acest lucru poate fi destul de fustrant, mai ales atunci când prețul platit este de top.

Chiar dacă majoritatea oamenilor asociază termenul refurbished cu second hand, percepția este greșită în totalitate. Laptopurile refurbished sunt testate și verificate în service-uri și corespund unor standarde de calitate, fiind funcționale asemeni unui laptop nou.

Așadar, dacă îți dorești un laptop care să ofere performanță și fiabilitate, dar care să aibă un preț accesibil, varianta refurbished este cea mai optimă. Laptopurile furnizate de Madd Electronics sunt adaptate cerințelor fiecărui client și vin cu o garanție de 12 luni. În plus, se oferă serviciu de asistență gratuit, în vederea alegerii unui laptop potrivit nevoilor tale.

Tags:

Category: Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »