Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Laptop DELL VOSTRO 5470

Nivel de performanta ridicat

indepliniti-va mai rapid sarcinile cu procesorul Intel® Core™ i5 din a patra generatie. Faceti mai multe lucruri simultan fara efort si profitati de cele mai noi instrumente de productivitate, beneficind de o autonomie mare de functionare a bateriei cu sistemul Ultrabook™ optional inspirat de Intel. Sporiti performanta grafica cu placa video dedicata Nvidia GeForce GT 740M cu memorie de 2 GB.

Elegant, rezistent si ergonomic

Avand un design subtire si usor, cu o grosime de numai 18,3 mm si o greutate minima de 1,53 kg, laptopul dumneavoastra poate fi luat usor oriunde. Lasati o impresie rafinata si profesionista datorita capacului rezistent din aluminiu anodizat. Vedeti toate detalii importante pe afisajul de 14 inchi, in format lat, cu rezolutie HD si tehnologie TrueLife. Bazati-va pe un sasiu cu design rezistent, care a fost supus testelor cu hiperaccelerarea ciclului de viata.

dell

Sistem audio imbunatatit

Dati claritate melodiilor, videoclipurilor si apelurilor de tip conferinta prin tehnologia Waves MaxxAudio® 4 si sistemul audio stereo 2.1. insotind fiecare laptop Vostro 5470, tehnologia MaxxAudio 4 imbunatateste sunetul pe care il veti auzi prin cele doua boxe integrate si subwooferul incorporat.

Conectivitate

Comunicati clar cu colegii, rudele si prietenii utilizand camera web de 1 MP, cu rezolutie HD de 720p si microfoane integrate. Conectati usor dispozitivele prin portul HDMI si cele trei porturi USB 3.0, dintre care unul cu PowerShare, care va permite sa va incarcati dispozitivele USB externe, chiar si atunci cand laptopul este oprit. Transferati rapid datele utilizand portul Ethernet integrat si cititorul de carduri SD.

96681_6a43

 

Tags: , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.