Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Laptop Dell Latitude XT Tablet PC – TouchScreen

Tableta? … Laptop? …. eu zic ca e chiar ceva mai mult decat atat. E o imbinare perfecta intre cele doua. Da , poate ca sunt cateva gadget-uri mai tari … dar la 300 euro (pret Madd Electronics) , este mai mult decat o afacere. Si mai pui pe langa astea ca vine cu un Core2Duo, 2 Gb DDR2 si 120 Gb stocare.

Totodata sa nu uitam de restul  “dotarilor” : Ecran Rotativ; Cititor Amprente; Baterie Suplimentara (extensie) si bineinteles wireless, bluetooth si chiar si un webcam , sa ne laudam si prietenilor cu “scula” pe care ne-am luat-o. Flexibilitatea pe care nu o aveam cu un laptop obisnuit … o avem acum cu aceasta tableta/laptop … sau laptop/tableta 🙂 , inca nu m-am hotarat. Si , ca sa termin , va zic doar atat : vizionare placuta.

 http://www.pcmadd.com/pclaptop.htm

httpv://youtu.be/vsML-UGK8rw

Tags: ,

Category: Concurs, Review

About the Author:

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Mirella25 spune:

    Imi surade ideea unui laptop de genul celui de mai sus. Am o cunostinta care a achizitionat un astfel de produs si cred ca am sa-l achizitionez si eu. Oricum, laptop meu este “antichitate” si de pe el ma inscriu acum la acest concurs:). Sper sa si castig:) Mult succes tuturor!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.