Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Laptop DELL Latitude D630 Review

Laptop DELL Latitude D630

In ultimii ani, din ce in ce mai multi au ales laptopul in defavoarea pc-ului insa de multe ori la achizitie facem alegeri gresite impinsi de marketing si incantati de un pret pe care-l credem a fi mic.

Cea mai importanta intrebare la care trebuie sa raspundem inainte de achizitie este: La ce-l voi folosi ?

– 90% din dintre noi utilizeaza laptop-ul pentru aplicatii office, e-mail, muzica, filme, navigare pe internet si sociliazare. Pentru aceste activitati nu este necesar un laptop puternic si atunci ne pe putem orienta catre cele mai mici preturi, insa un laptop nou cu un pret mic sigur ascunde ceva.
In general acel ceva este un procesor foarte slab sau o fiabilitare redusa datorata materialelor de proasta calitate din care este construtit sau chiar ambele varinate.

Daca sunteti in acesta situatie exista alternativa laptop-urilor Second Hand DELL cu mult mai performante si fiabile fata de laptopurile ieftine de pe piata, cu o garantie comparabila si nu mai putin de 12 luni.

Economisesti minim 50% si achizitionezi un laptop performant
Facand parte din gama bussines a laptoprilor Dell, acest  model a avut un pret destul de ridicat, dar datorita predecesorilor sai a scazut in considerabil

Dell Latitude D630 are un ecran widescreen de 14.1 inch care este extem de luminos si vine cu rezolutia nativa de 1440 x 900, care din pacate poate face textul si pictogramele sa para de dimensiuni reduse. Finisajul ecranului este mat, face un castigotor pentru munca de productivitate office.Cu cele mai recente procesoare Intel Core 2 Duo, diverse variante de placi grafice si noi niveluri de customizare. Latitude D630 este complet configurabil pentru a se potrivi exact nevoilor tale de business.Carcasa din aliaj de magneziu ii confera robustete si rezistenta pe termen lung.  Posibilitatea montarii SSD-urilor ofera utilizatorului durabilitate ridicata, prin eliminarea partilor mecanice in miscare ale laptopului.  Tehnologia StrikeZone a hard disk-ului va asigura protectia datelor 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Dell Latitude D630 include majoritatea porturilor si conexiuni.

1338834301_390810859_2-laptop-for-sale-Dell-d630-Sargodha1371550482_520709132_3-Brand-new-dell-d630-Godhra

Tags:

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.