Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Laptop DELL Inspiron 7566

Alimentati-va experienta de joc

Detalii incredibile: placa grafica separata NVIDIA® GeForce® GTX 960M are memorie grafica proprie, care nu este partajata cu procesorul, permitandu-va sa va jucati la setari superioare.

Mai multa putere ca oricand: procesorul quad-core Intel® Core™ i5 din a sasea generatie completeaza arhitectura grafica aprofundata, oferind maximum de claritate vizuala in jocurile actuale care necesita resurse grafice sporite.

Imaginea conteaza: afisajele netactile antireflex cu rezolutie FHD sau 4K UHD fac ca imaginile clare din joc sa straluceasca.

Isi pastreaza sangele rece cand se incinge actiunea

Combateti incalzirea: nu este bine ca laptopul sa se incalzeasca. Va prezentam un sistem de racire cu design revolutionar, care permite ca procesorul si placa grafica sa functioneze la potential maxim, fara sa creeze puncte de supraincalzire. Supapele de iesire prin spate a aerului optim amplasate si cele doua ventilatoare supradimensionate reduc zgomotul si indeparteaza caldura de dvs. si de laptopul dvs.

Design si componente pregatite pentru jocuri

Sunet impresionant: amplificati fiecare strigat de lupta si fiecare intermezzo muzical cu ajutorul boxelor orientate in fata, al subwooferului si al tehnologiei Waves MaxxAudio® Pro.

Timpul nu va este potrivnic: bateria de 74 Wh va permite sa jucati in voie, fara sa fie nevoie sa cautati priza in toiul luptei cu un boss.

Imbunatatiti-va experienta de joc

Extindeti-va potentialul: marimea usii compartimentului pentru depanare faciliteaza introducerea de-a lungul timpului a unor componente imbunatatite.

Modificati pentru a beneficia de o memorie mai mare: desi multe configuratii au o memorie intre 8 si 16 GB, acest sistem accepta o memorie DDR4 de pana la 32 GB, care poate fi adaugata cu usurinta mai tarziu.

Tags: , , , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.