Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

HP Touchpad Tablet, concuret pentru ipad?

HP a prezentat de curand noua sa linie de produse bazate pe sistemul de operare Web OS 2.0 (sistem de operare prezentat tot in premiera). Linie ce include o tableta si doua telefoane.

Mult asteptat tableta TouchPad preia una dintre caracteristicile pricipale ale iPad-ului de la Apple (diagonala ecranului, care este de 9,7” la o rezolutie de 1024×768) si se bazeaza pe noua versiune a sistemului de operare Web OS, sistem mostenit in momentul cumpararii Palm. HP a conceput tableta si interfata sistemului de operare în asa fel încât sa puna în valoare functiile de multitasking, cu un mod de control foarte simplu si intuitiv.

Clientul de mail instalat pe TouchPad suporta anumite functii care permit o folosire mai usoara, cu panouri multiple care pot fi revelate si ascunse, în functie de necesitatile utilizatorului. Chiar si când clientul de mail nu constituie aplicatia activa, utilizatorul beneficiaza de un sistem de avertizare cu privire la mail-urile primite si poate anula cu un simplu gest mesajele pe care nu le considera suficient de relevante.

Tastatura virtuala poate fi redimensionata dupa voie. Exista suport pentru apel video (tableta dispune de o camera frontala) si exista de asemenea un anumit nivel de integrare cu Facebook si alte servicii online. Are o aplicatie dedicata de Kindle si suporta Adobe Flash.

Dintre caracteristicile fizice ale lui TouchPad merita sa amintim greutatea sa, care ajunge la 740 de grame si grosimea de 13,7 mm. Din punct de vedere hardware, procesorul este unul puternic, un Snapdragon dual core, la 1,2 Ghz, asistat de 1 GB de memorie de lucru, iar pe partea de stocare avem de a face cu doua versiuni ale tabletei: 16 GB respectiv 32 GB. Din pacate HP nu mentioneaza nimic în privinta prezentei vreunui slot de card SD. Dispune de un sistem audio Beats.

TouchPad va fi disponibila, conform HP, din vara, dar nu se stie la ce pret.

httpv://www.youtube.com/watch?v=4bWfqlyq11o

Site HP

zp8497586rq

Tags: , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: B-dul Hristo Botev Nr.10 Sector 3Luni - Vineri: 10-19 Sambata: 10-14Yahoo ID: pcmadd_bucurestiTel. 031/1010601 , 021/3151119 Fax 021/3151119 Mobil 0748/117018 , 0726/904654

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »