Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

HP DX2300

Ca şi predecesorul său, dx2200, dx2300 este un PC desktop de bază, utilitar. Uneori, asta e tot ce ai nevoie. Fie ca lucrezi intr-un birou, fie ca esti scriitor acest PC va rula foarte bine Microsoft Office 2003 sau 2007 chiar la un nivel acceptabil pentru funcţiile de zi cu zi (vânzări şi marketing ,elaborare PowerPoint şi prezentări multimedia).

Dx2300 este bine echipat, testat, cu un procesor Pentium D 2.8 GHz, memorie 2 GB RAM şi un  hard disc de 250GB. Dx2300are placa grafică integrată care este suficienta pentru programele pe care le utiliati  şi puteţi să faceţi upgrade întotdeauna dacă aveţi nevoie de mai multă putere.

169003-hp-dx2300

Acesta poate fi personalizat pentru a fi apt de nevoile pe care le are  orice lucrător de birou, inclusiv angajaţilor specializati precum graphic designeri.

Este menit să fie un sistem ieftin, fiabil de afaceri care serveşte o gamă largă de utilizatori. La aceasta reuşeşte din plin sa satisfaca nevoile tuturor.

HP dx2300 este un desktop solid, ieftin şi capabil de afaceri . Se poate cu uşurinţă folosi într-un birou de filiala sau pentru start-upuri.

Panoul frontal are selectarea standard de conexiuni: două USB, plus căști și microfon. În plus față de cele obișnuite patru porturi USB, conector VGA, Ethernet, și mufele audio în partea din spate, veți găsi, de asemenea, un port serial nouă pini și un port paralel.

Acest calculator este unul  dintre calculatoarele noastre oferite in cadrul programului euro 200. Pachetul contine de asemenea si un monitor de 19 inch wide Hp, tastatura, mouse si cablurile de conexiune. Daca aveti nevoie de un monitor mai mare pentru suma de 550 Roni va oferim un monitor Iiyama de 24 inch.

Tags: , , , , , , , , , ,

Category: Comunitatea m@dd

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.