Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Hai cu noi la TIFF.20!

Fara indoiala, TIFF este festivalul nostru de suflet. Suntem parteneri de mai bine de 9 ani si ne face o deosebita placere sa ducem povestea mai departe! Editia TIFF.20 se anunta a fi de-a dreptul fascinanta. Emotiile Galei de deschidere vor fi resimtite simultan, in premiera in acest an, in 20 de locatii din tara: proiectie speciala in piata Unirii din Cluj-Napoca, pe marile ecran din Alba Iulia, Arad, Bistrita, Borsa, Brasov, Miercurea Ciuc si alte locatii din Ardeal (vezi lista completa aici).

Gala de deschidere are in prim plan comedia spaniola Dineu cu vecinii de sus, si are loc in data de 23 iulie, de la ora 21:00. Iubitorii de film sunt asteptati sa se bucure laolalta de alte zeci de filme care vor fi proiectate pe intreaga durata a festivalului, 23 iulie – 1 august. 

Fiindca ne surade ideea de a ne unii cat mai multi, suntem bucurosi sa anuntam faptul ca OFERIM 20 DE VOUCHERE TIFF CADOU. Hai pe pagina noastra de Facebook, participa la concurs si haide sa ne bucuram impreuna de momente unice!

Regulament concurs

Perioada de desfasurare: 15-19 iulie 2021

Premii: 20 vouchere TIFF

Castigatori: 10 (fiecare castigator primeste cate 2 vouchere)

Ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs?

  1. Sa mentionezi in comentarii persoana cu care doresti sa imparti premiul (mai multe comentarii, mai multe sanse de castig, cu conditia ca persoanele mentionate sa fie diferite)
  2. Sa distribui postarea in mod public

Data extragerii: 20 iulie 2021

Mult succes! 

Tags: , , ,

Category: Comunitatea m@dd, Evenimente Madd

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.