Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

GScreen SpaceBook – un nou laptop cu două ecrane de 17.3”

Acest laptop nu se va vinde niciodată în volume mari, însă cunosc persoane care s-ar duce chiar acum să-l precomande. Dacă te întrebi ce poţi să faci cu două ecrane de 17.3″ cu rezoluţie full HD, atunci nu faci parte din publicul ţintă. Mulţi utiliza

tori sunt puşi frecvent în situaţia de-a avea mai multe aplicaţii deschise simultan. Dacă am un document office deschis şi preiau informaţii de pe Internet pentru a le insera în el, nu e plăcut să mă plimb între aplicaţia office şi browser cu Alt+Tab.

 

GScreen SpaceBook - cu două ecrane full HD de 17.3”GScreen SpaceBook – cu două ecrane full HD de 17.3”

 

Aici intră în scenă GScreen SpaceBook, un laptop care poate fi deja precomandat. Ecranele sale culisează orizontal şi afişază 1920×1080 de pixeli fiecare. În carcasă avem parte de componente destul de performante. Producătorul a ales procesoare Core din generaţia anterioară, însă atât Core i5-560M, cât şi Core i7-740M sunt modele care nu te lasă la greu. Cu 4 GB sau 8 GB RAM, cele două configuraţii primesc şi placa video Nvidia GeForce GTS 250M, un HDD de 500 GB şi un inscriptor de DVD-uri.

 

GScreen SpaceBook - dotat cu componente de generaţie anterioarăGScreen SpaceBook – dotat cu componente de generaţie anterioară

 

Preţul unui asemenea laptop, prea puţin portabil, porneşte de 2.395 $ şi ajunge la 2.795 $ pentru modelul cu procesor Intel Core i7. Sunt sigur că greutatea de 4,5 kg va fi un inconvenient minor pentru cei interesaţi. GScreen SpaceBook poate fi precomandat de aici.

 

GScreen SpaceGScreen SpaceBook - nu cântăreşte nici măcar 5 kgBook – nu cântăreşte nici măcar 5 kg

 

Sursa: Thisismynext.com

 

Category: Review, Stiri IT & tehnologie

About the Author: Madd Electronics Timisoara - Magazin Strada Socrate Nr. 2

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.