Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

GodMode Win 10 Personalizat

GodMode Win 10 Personalizat – Urmează pașii de mai jos

Probabil ai auzit deja despre modul GodMode în Windows 10, o caracteristică ce oferă acces la fiecare instrument de configurare în cadrul sistemului de operare. Totuși, acest mod mi se pare supraestimat. De ce să te chinui să cauți instrumentul de care ai nevoie în mulțimea de unelte disponibile? Când poți foarte bine să alegi doar instrumentele pe care le folosești cel mai des.

Activare GodMode Win 10

Activarea GodMode în Windows 10 este o sarcină destul de simplă. Pentru a începe, faceți click dreapta pe desktop și selectați New – Folder. Când vi se solicită să redenumiți noul dosar, introduce-ți următorul text: GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Copiați și inserați textul de mai sus, este mai ușor decât să îl scrieți de mână. Imediat ce apăsați Enter, Windows 10 va compila lista de instrumente de configurare iar acestea vor fi disponibile în acel folder.Când deschide-ți folderul, veți gasi o mulțime de unelte pentru configurarea sistemului de operare.

activeaza-godmode-windows-10-81-8-7_01

Sunt foarte multe instrumente, mai exact, 230. Este destul de incomod să cauți un instrument într-o atfel de listă de oricâte ori ai nevoie de acesta.

Da, lista este alcătuită pe categorii pentru a oferi o mai bună orientare, dar totuși, sunt prea multe unelte după placul nostru.

Indiferent cum setezi fereastra, fie că dezactivezi panoul de navigare sau setezi ca lista să fie afișată cu pictograme mici, tot nu este de ajuns.

GodMode este pur și simplu supraaglomerat.

 

GodMode cu instrumente personalizate

Un mod mai bun pentru a avea acces ușor și rapid la instrumentele necesare, cel mai des utilizate, este acela de a crea propriul folder și crearea de scurtături în acel folder spre instrumentele GodMode folosite cel mai des. Este posibil să dureze ceva timp acest procedeu, dar rezultatul final iți va economisi timp.

Pentru a începe, veți crea un folder pe care îl puteți redenumi cum doriți. Deschide-ți atât noul folder gol cât și folder-ul GodMode creat ceva mai devreme. Poziționați ambele ferestre una lângă alta pentru a lucra mai ușor.

windows-10-godmode

GodMode-Personalizat

Acum caută în folder-ul GodMode original instrumentele pe care crezi că le vei folosi cel mai des. Trage pur și simplu elementul dorit din folder-ul GodMode în folder-ul nou creat și Windows 10 va crea o scurtătură spre acel element. Dacă vrei, poți redenumi scurtătura cu o denumire care înseamnă ceva pentru tine.

De acum vei lucra din folder-ul personalizat, dar să nu ștergi folder-ul GodMode! Având în vedere că elementele din folder-ul personalizat sunt scurtături spre instrumentele din folder-ul GodMode, ele depind de existența acestuia.

Tags: , , , , , , , ,

Category: Cum sa...know-how

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.