Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Fii gata pentru reducerile de #BlackFriday

Black Friday este perioada cu cele mai mari reduceri din an. In intervalul 13-15 noiembrie, in magazinul online www.pcmadd.com si in magazinele fizice din Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi te asteapta zeci de produse cu pret promotional.

Printre produsele care se regasesc in oferta de Black Friday se numara laptopuri, sisteme PC, monitoare, diverse accesorii – tastaturi, casti, rucsaci, genti, si nu numai – dar si diverse componente pentru echipamentele de lucru. 

Ce trebuie sa stii / sa faci ?

  • Daca nu ai deja cont, creaza-ti unul rapid. Trebuie sa salvezi datele personale in campurile obligatorii – nume, prenume, adresa de livrare, datele pentru facturare, un numar de telefon pentru curier si o adresa de e-mail.
  • Ai posibilitatea de achita produsele comandate ramburs, cu cardul – integral sau in rate (daca detii un card de credit), prin ordin bancar, sau numerar in magazin daca selectezi „ridicare din magazin”. Atentie: ridicarea din magazin este valabila doar pentru orasele in care exista magazine fizice: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi.
  • Dupa finalizarea comenzii, produsele selectate de tine se rezerva automat, iar livrarea se va efectua prin curier sau cu ridicare din magazin, in functie de modalitatea aleasa, in cel mai scurt timp. Livrarea prin curier se efectueaza prin intermediul partenerilor: TNT Romania si Urgent Cargus. 
  • Transportul este GRATUIT pentru toate comenzile ce depasesc 899 Ron fara TVA. Pentru comenzile care se afla sub acest prag, taxa de livrare va fi comunicata inainte de finalizarea comenzii.

Daca doresti sa fii printre primii care afla promotiile noastre, nu uita sa te abonezi la newsletter (gasesti sectiunea de abonare la newsletter pe pagina principala, in subsol).

Tags: , , , ,

Category: Comunitatea m@dd

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.