Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Fa un cadou util prietenului tau

In anul 2011 dupa ce am castiga un comision de 50€ de la Madd Electronics Group, am hotarat sa cumpar in schimbul comisionului, printre altele si Memory Stick USB brand Capacitate 8 GB. De ce aceasta idee? simplu doream sa probez si un alt brand de memorie USB, pentru ca deja am alte 4 memori de la 4 firme diferite si intodeauna am avut probleme cu ele cand venea vorba de a incarca scurte videoclipuri,acestea se incalzeau prea tare si se blocau. Zis si facut dupa ce comanda a sosit, primul lucru, am incarcat cateva videoclipuri si un program antivirus care se executa direct pe stick, rezultatul a fost uimitor,nu tu blocaj si nu se incalzea corpul memoriei, concluzie: buna marca si o recomand tuturor celor care doresc un stick performant. Memory Stick USB brand 8GB-> m@dd Electronics Group are un pret excelent doar 50 ron / aproximativ 10€.

Tags: ,

Category: Concurs

About the Author:

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Darius spune:

    Da , este adevarat. Madd vinde marci si modele de top care sunt fabricate in fabricile originale nu ca majoritatea produselor din China

  2. Ana Maria spune:

    Si eu pot afirma ca, unitatile de memorie USB de la madd Electronics Group sunt de o buna calitate.Detin cele trei modele de 4GB,8GB si 16GB. Felicitari pentru descrierea produsului.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.