Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Descriere Yahoo Messenger 11

Yahoo Messenger 11 aduce o serie întreagă de îmbunătăţiri.

Versiunea finală a acestui popular client de mesagerie instant a sosit după o perioadă lungă de stadiu beta, într-un moment în care mulţi dintre noi aşteptau deja să audă despre lansarea Yahoo Messenger 12 şi nu neapărat despre relansarea ediţiei actuale, ce-i drept într-o versiune oficială mai bine finisată. Răgazul de timp câştigat a permis introducerea de numeroase optimizări pentru performanţă şi stabilitate, alături de remedii pentru toate bug-urile descoperite în versiunea beta.

Iată care sunt principalele facilităţi oferite de Yahoo Messenger 11:

  • Putem trimite mesaje text şi SMS-uri (serviciu pe bază de subscripţie).
  • Putem iniţia apeluri audio şi video, iar serviciul de mesagerie vocalăne ajută să nu pierdem mesajele importante.
  • Suport pentru jocuri sociale interactive, accesibile chiar din interfaţa aplicaţiei. Colecţia de jocuri include titluri cum ar fi Mafia Wars, Fishvilleşi Pool , însă oferta de jocuri este mult mai mare. Putem juca contra amicilor din lista de contacte, sau putem începe o sesiune de joc proprie.
  • Putem urmări mesajele de status şi iniţia sesiuni de chat cu prietenii de pe Facebook.
  • Putem comenta şi da Like pentru update-urile venite din reţelele Yahoo! Pulse, Twitter şi Flickr, fără a părăsi interfaţa Yahoo Messenger.
  • Putem utiliza un singur mesaj de status pentru toate reţelele de socializare la care avem cont de utilizator, vizibil simultan pentru toţi prietenii din acele reţele.
  • Sesiunile de mesagerie instant pot fi purtate cu prieteni din reţeauaYahoo, Windows Live şi Facebook, indiferent dacă ne aflăm în faţa calculatorului sau la telefonul mobil, folosind portalul Mobile Web Messenger sau versiunea pentru telefoane Android a aplicaţiei Yahoo Messenger.
  • Arhiva de conversaţii este accesibilă şi online , de pe orice calculator la care ne logăm cu numele de utilizator şi parola, iar pentru găsirea rapidă a informaţiilor dorite avem la dispoziţie o funcţie de căutare.
  • Interfaţa aplicaţiei este mai bine finisată şi poate fi personalizată prin aplicarea de skin-uri. Putem alege dintre 21 skin-uri selectabile, dintre care 7 sunt complet noi, fiind adăugate în versiunea oficială de YM11.

 

Aceasta este versiunea finală de Yahoo Messenger 11, compatibilă cu sistemele de operare Windows 7, Vista, XP şi recomandată tuturor categoriilor de utilizatori.

 

Category: Review, Stiri IT & tehnologie

About the Author: Madd Electronics Timisoara - Magazin Strada Socrate Nr. 2

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.