Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Dell XPS 15z -performanţă fără compromisuri în orice dimensiune

XPS 15 oferă performanţă superioară într-un design subţire, ideal pentru creare de conţinut şi divertisment. Dispune de un design cu finisaje fine, carcasă din aluminiu prelucrat şi ecran fără cadru.

Dell a anunţat extinderea portofoliului său de laptop-uri XPS cu noile laptop-uri XPS 14 şi 15. Venind în urma succesului înregistrat de ultrabook-ul XPS 13, XPS 14 şi 15 au acelaşi design atrăgător, cu finisaje fine, oferind două variante de dimensiuni  ale ecranului pentru consumatorii care doresc să creeze conţinut multimedia şi să se bucure de divertisment, oriunde s-ar afla.

Ca parte din gama consacrată Dell XPS, noile laptopuri permit consumatorilor să aleagă opţiunea care răspunde cel mai bine necesităţilor lor. Modelul XPS 13 este foarte portabil şi compact, fiind ideal pentru utilizatorii mobili de astăzi. XPS 14 oferă o durată extinsă de viaţă a bateriei şi conectivitate pentru utilizatorii care au nevoie sa folosească laptop-ul întreaga zi, oriunde s-ar afla, iar XPS 15 oferă performanţă grafică superioară şi un ecran luminos pentru crearea de conţinut multimedia şi divertisment. Toate cele trei laptopuri oferă capabilităţi specifice mediului enterprise, alături de design-ul şi funcţionalităţile dorite de consumatori şi capabilităţile de securitate şi performanţă cerute de departamentele IT. În plus, gama de laptop-uri XPS utilizează cele mai noi tehnologii Intel, precum Rapid Start şi Smart Connect, permiţând consumatorilor să fie productivi şi mereu conectaţi, oriunde s-ar afla.

XPS 15: creare de conţinut şi divertisment la superlativ

Fiind un sistem puternic într-un design subţire, noul XPS 15 oferă performanţa, grafica şi rezoluţia afişajului de care utilizatorii au nevoie pentru creativitate şi divertisment. Laptopul dispune de un ecran impresionant, fără cadru, ce redă imaginea în culori vii şi este cu 75% mai luminos decât un ecran standard. Configuraţia standard include grafică performantă NVIDIA, tastatură iluminată şi, opţional, unitate optică Blu-ray disc integrată, iar vizualizarea de clipuri video şi crearea de conţinut devin o plăcere. XPS 15 oferă un SSD de 512GB opţional şi viteză de reacţie mare, pornind de până la două ori mai rapid decât un hard disk standard şi repornind din hibernare în câteva secunde.

Design-ul atrăgător al XPS 15 s-a născut din dorinţa de a crea un sistem cu o construcţie impresionantă, optimizat în acelaşi timp pentru performanţă. Carcasa din aluminiu asigură rezistenţă şi durabilitaţe, capacul superior este tăiat cu precizie dintr-o singură bucată de aluminiu, iar baza din silicon este rece la atingere. Ecranul din sticlă Gorilla asigură o rezistenţă sporită şi are în acelaşi timp un design atrăgător, fiind dispus pe aproape toată suprafaţa panel-ului.

Portofoliu optimizat pentru mediul enterprise

Dell a înlesnit alegerea de către departamentele IT a laptopurilor care oferă securitatea şi serviciile de care au nevoie, într-un design şi un factor formă dorit de executivii şi angajaţii de astăzi. Capabilităţile Optional enterprise-friendly includ Trusted Platform Module for BitLocker Data Encryption.

Înţelegând nevoia clienţilor săi de a achiziţiona produse responsabile, Dell a creat laptopurile XPS 15 cu grijă pentru mediul înconjurător. Afişajele sale LED eficiente energetic nu conţin mercur sau arsenic, iar Dell a eliminat toxinele dăunătoare precum emiţătoarele de flăcări brominate şi clorura de polivinil (BFR/PVC). Laptopurile sunt livrate în multe locaţii cu ambalaje realizate din materiale din bambus recoltate în mod sustenabil şi pot fi configurate pentru obţinerea certificării ENERGY STAR, ceea ce ajută clienţii să îşi diminueze costurile energetice.

Tastatura

Tastatura pe Dell XPS 15z este destul de ușoara și tastele: Bara de Spațiu, Backspace si tasta de Retur, sunt placut de mari. Avantajul: este iluminat din spate, ceea ce ajută atunci când laptopul este utilizați într-o cameră întunecată.

Sub tastatură, gasiti un touchpad intrigant de 100x54mm, care isi îndeplinește funcția perfect.  Această unitate de la Cypress este încântător de receptiva la carmuirea  cursorului. De menționt faptul ca palmrest-ul în întregime este fabricat din aliaj de magneziu, inclusiv grilele pentru boxe. Intreaga suprafata de interacțiune  este netedă, durabila, rezistenta la murdărie.

Display

Un finisaj lucios, astfel încât poti observa reflexia unei surse de lumină in el,  acesta oferă culori impresionante, luminoase și definire ascuțita. Isi indeplineste perfect functia cand vine vorba de imagini a jocurilor cu high-definition. Nu vei fi nevoit sa reduci continutul dimensiunii Full-HD, deoarece ecranul iti ofere 1920 x 1080 pixeli rezoluție nativă.

Conectivitati
Este dotat cu porturi : 2 x USB 3.0, 1 x eSATA, 1 x DC-in, 1 x Mini Display Port, 1 x HDMI, 1 x RJ45, 1 x Headphones-out, 1 x Mic-in.

Dell 15z XPS nu are compromisuri, performanta inalta la un pret mai mult decat accesibil, este punctul dupa care s-au ghidat producatorii  laptopului.

 

sursa: www.agora.ro/stire

 

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.