Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Dell Vostro 3900

Foarte fiabil. Uşor extensibil.

Bazaţi-vă pe un desktop minitower rezistent, cu caracteristici de generaţie următoare, flexibilitate de extindere şi raport excelent calitate-preţ.

Performanţă de generaţie următoare

Bucuraţi-vă de puterea impresionantă de procesare pentru sarcinile de zi cu zi, de la videoconferinţe şi până la crearea de prezentări, oferită de procesorul până la Intel® Core™ i7 din a patra generaţie.

Lucraţi fără efort în regim multitasking şi profitaţi de cele mai recente instrumente de productivitate datorită sistemului de operare până la Windows 10  Pro.

Impulsionaţi performanţa grafică cu ajutorul plăcii grafice integrate Intel® HD sau faceţi upgrade la opţiunile de placă grafică NVIDIA sau AMD cu memorie de 1 GB.

 

Design fiabil, fără complicaţii

Bazaţi-vă pe performanţa pe termen lung oferită de un design testat şi consacrat, cu o durată medie între două defectări (MTBF) de 500.000 de ore.

Conectaţi comod dispozitivele şi suporturile prin intermediul celor şase porturi USB, al unităţii optice opţionale şi al cititorului de carduri de stocare 19 în 1.

Pregătit pentru prezent şi pentru viitor

Beneficiaţi de compatibilitate cu o gamă largă de dispozitive şi periferice de generaţie veche datorită unor opţiuni precum portul DVI, placa paralelă sau serială, slotul PCI şi cele două porturi PS2.

Faceţi upgrade cu uşurinţă la o placă grafică de vârf datorită sloturilor de extindere şi sursei de alimentare rezistente de 300 W.

Suplimentaţi capacitatea de stocare după necesităţi datorită designului extensibil, care acceptă până la două hard diskuri de 2 TB şi 16 GB de memorie.

Tags: , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.