Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Dell Vostro 3360 Review

Dell Vostro 3360 este un laptop portabil de 13.3 inch destinat mediului business. Pentru gama de pret din care face parte, cu greutate veti gasi alternative cu atat de multe configuratii disponibile. Autonomia este insa un aspect la care Dell trebuie sa mai lucreze pentru generatia urmatoare.

dell-vostro-3360-3

Menit utilizatorilor din mediul corporatist, Dell Vostro 3360 este un laptop robust si destul de aratos (tinand cont de cum arata multe dintre laptop-urile business), cu performante bune si multe optiuni de conectare, toate la un pret corect.

Desi Dell este cunoscut pentru laptopurile business de dimensiuni mari , modelul Vostro 3360 de anul acesta vine intr-o versiune mult mai subtire si mai usoara.

Pe de alta parte, Dell Vostro 3360 este dotat cu un procesor ULV, ce se descurca foarte bine cu sarcinile de zi cu zi.

Vine cu doua tipuri de hdd-uri, SATA & SSD, cel SATA este de 320GB, iar SSD-ul are 32GB. Rami suporta 4Gb DDR3.

Porturile sunt amplasate pe laterale, spre spate, ceea ce este intotdeauna foarte ergonomic. Pe partea stanga gasim mufa de alimentare, doua porturi USB, iesirea HDMI si o grila de racire. Pe laterala dreapta sunt amplasate jack-ul audio, un alt port USB, un cititor de carduri si adaptorul LAN.

Mufa de securizare Kensington este amplasata in partea din spate a laptopului si tot aici mai gasim un slot pentru cardul SIM si iesirea VGA. Varianta testata de noi ofera si un modul 3G, disponibil ca extraoptiune, dar daca cumparati Vostro 3360 fara el, nu veti gasi slotul pentru card SIM, upgrade-ul ulterior fiind deci imposibil.

Ar mai fi de mentionat LED-urile de stare plasate pe marginea din fata, alaturi de cele doua boxe.

Partea de sub laptop remarcam ca nu arata foarte bine, imbracata in aliminiu argintiu, cu grile de racire decupate destul de bizar si un capac ce permite accesul rapid la componente. Bateria este insa incastrata, deci nu poate fi inlocuita de utilizator.

Per ansamblu acest nou Vostro este bine construit si robust: capacul, partea de sprijin a palmelor si tastatura abia daca se onduleaza sub presiune. Cu toate acestea, Vostro-ul 3360 este destul de compact, cu o grosime de 2 cm si greutate de 1.7 kg. Bineinteles ca nu este chiar in aceeasi clasa cu Dell XPS 13, dar este mult mai subtire si usor decat predecesorul sau, Vostro 3350.

Tags: , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.