Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Dell UltraSharp UP3214Q

Vizualizare remarcabilă pentru cei pretenţioşi

Indiferent dacă este vorba despre editare video, animaţii digitale sau dezvoltare de aplicaţii şi de jocuri, monitorul de 32 de inchi Dell UltraSharp UP3214Q vă permite să vedeţi cele mai mici detalii şi să acordaţi proiectelor dvs. atenţia meritată.

Vedeţi mai multe datorită rezoluţiei Ultra HD de 3.840 x 2.160. Este de patru ori mai mare decât rezoluţia Full HD. Datorită densităţii extrem de mari a pixelilor, sunt afişate şi cele mai mici detalii ale imaginilor statice sau în mişcare, asigurându-se un nivel superior de claritate. Puteţi face mai multe cu ajutorul ecranului de 31,5 inchi, care vă oferă spaţiu generos pentru a deschide mai multe aplicaţii.

Bucuraţi-vă de o vizualizare clară şi consecventă pe toată deschiderea unghiului foarte larg de vizualizare, de 176 °/176 °. Păstraţi ordinea în spaţiul de lucru virtual cu ajutorul caracteristicii Easy Arrange din Dell Display Manager, care permite afişarea organizată a ferestrelor una lângă cealaltă.

20141117_140350 20141117_140525 20141117_140541

Precizie şi consecvenţă de excepţie a culorilor

Având tehnologie PremierColour, monitorul UP3214Q oferă o precizie remarcabilă a culorilor şi caracteristici profesionale de vârf.

Puteţi lucra cu încredere ştiind că acest monitor este compatibil cu cele mai importante standarde din domeniu şi că are o acoperire extinsă, de 99 % a spaţiului colorimetric Adobe RGB şi de 100 % a spaţiului colorimetri sRGB.

Beneficiaţi imediat după despachetare de o acurateţe şi o consecvenţă a culorilor de excepţie datorită calibrării precise din fabrică la o valoare delta E<2.

Beneficiaţi de un nivel superior de detaliere, chiar şi în zonele întunecate, datorită adâncimii de culoare de 1,07 miliarde de culori.

Faceţi reglarea fină a culorilor cu ajutorul modului de particularizare a culorilor sau alte ajustări cu ajutorul tabelului de căutare (LUT) hardware accesibil utilizatorului.

Efectuaţi calibrarea intern utilizând software-ul Colour Calibration Solution pentru monitoare Dell UltraSharp din cadrul colorimetrului X-Rite i1Display Pro opţional1 (comercializat separat).

Vizualizare flexibilă şi opţiuni de conectivitate

Reglaţi rapid monitorul în funcţie de cum lucraţi mai bine.

Înclinaţi-l, rotiţi-l şi ajustaţi-i înălţimea pentru a maximiza confortul vizualizării.

Beneficiaţi de conectivitate extinsă prin porturile HDMI, DisplayPort, mini-DisplayPort şi USB 3.0 şi cititorul de carduri de stocare 6 în 1.

Design ecologic

Monitorul Dell de 32 de inchi Dell UltraSharp respectă cele mai recente standarde de reglementare şi de mediu.

Certificare ENERGY STAR®

Calificativ EPEAT® Gold1

TCO Certified Displays

Construit din materiale de calitate, monitorul UP3214Q nu conţine substanţe ignifuge pe bază de brom (BFR) şi nici PVC (cu excepţia cablurilor externe) şi are sticlă fără arsen, ecran LED fără mercur şi şasiu cu plastic reciclat după comercializare în proporţie de peste 25 %.

Gestionare îmbunătăţită a alimentării

Gestionaţi înţelept puterea consumată utilizând funcţia PowerNap, pe care o puteţi activa din Dell Display Manager, pentru a reduce la minimum luminozitatea monitorului sau pentru a trece monitorul în modul de repaus atunci când nu îl utilizaţi.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.