Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Dell si Dropbox intra intr-un parteneriat strategic

Dropbox-plus-Dell-cropped

   Dell a anuntat un parteneriat strategic cu Dropbox pentru a ajuta clienţii comerciali sa raspunda cerinţelor mediului de lucru de astazi si asteptarilor angajatilor de a accesa usor informatii de pe orice dispozitiv, oriunde si oricand. Pentru a ajuta clienții sa valorifice productivitatea angajaţilor, menținand în acelasi timp controlul IT si vizibilitatea datelor, Dell va oferi Dropbox for Business prin departamentul sau de vanzari, astfel incat clientii pot oferi angajaților o solutie enterprise securizata de partajare a fișierelor si de colaborare, alaturi de noile produse Dell.

Dell și Dropbox ajuta clienții sa creasca, sa prospere si sa isi atinga potentialul, permitandu-le sa raspunda cerintelor noului mediu de lucru si asteptarilor fortei de munca in schimbare si sa valorifice productivitatea angajaţilor, oferind, in același timp, securitate si administrare necesare pentru un control IT simplificat. Dell ofera acum Dropbox for Business si Dell Data Protection|Cloud ca parte a portofoliului de solutii Dell de protectie a datelor,pentru a permite angajaților să foloseasca aplicatia lor preferata de stocare in cloud la locul de munca si a sprijini departamentele IT in indeplinirea celor mai stricte standarde de conformitate si reglementare.

Peste doua sute de milioane de oameni si 4 milioane de companii utilizeaza Dropbox si la fiecare 24 ore, 1 miliard de documente sunt incsrcate in Dropbox. Dell si Dropbox impartadesc aceleasi valori- simplitate, securitate, administrare si cresterea productivitatii angajaţilor. Acestea vor ramane valori fundamentale ale viitoarelor solutii dezvoltate ca parte a parteneriatului dintre cele doua companii.

Dropbox si Dell colaboreaza strans pentru a defini viitorul gestionarii datelor in cloud pentru companiile de toate dimensiunile. In lunile urmatoare, Dell si Dropbox vor anunta actualizari in cadrul platformelor Dell destinate atat clientilor consumatori cat si companiilor.

 

sursa: http://pcnews.ro/

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.