Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

DELL PRECISION T5600

Statiile de lucru Dell Precision se adreseaza profesionistilor din industriile creative si din domeniul desgin-ului oferind putere grafica si de calcul foarte mare, dar putand fi folosite printre altele si la explorare seismica si geologica, inginerie, simularea si analiza financiara / stiintifica a unor seturi mari de date. Indeplinirea acestor sarcini extrem de complexe se datoreaza implementarii unor tehnologii noi precum RMT (Reliable Memory Technology), memorii Quad Channel si Intel vPro.

Precision T5600 cu un design nou, compact si ergonomic –  atat la interior si exterior –  este ideal pentru medii cu constrangeri de spatiu care totusi au nevoie de putere de calcul substantiala, aceasta statie de lucru dual socket este potrivita pentru crearea de modele 3D complexe, crearea de continut video si rularea de aplicatii complexe de inginerie.

Acest T5600 este dotat cu doua procesoare Xeon E5-2620 dispunand de 6 nuclee si 12 fire de executie respectiv 16 GB memorie DDR3 Registered, insa placa de baza cu chipset Intel C600 permite sporirea puterii de calcul al sistemului prin adaugarea unui procesor aditional, a unei cantitati impresionante de 128 GB RAM Registered sau creearea unei configuratii multi-GPU in mod SLi. Acest upgrade este facilitat de designul nou care permite accesarea usoara a componentelor cheie.

T5600 este caracterizat printr-o putere grafica excelenta, prezenta unei placi video profesionale Quadro 4000 facandu-si simtita prezenta in cele mai exigente si complicate aplicatii profesionale. Quadro 4000 dispune de 2 GB memorie GDDR5 pe 256 biti, 256 nuclee CUDA si suport pentru Shader Model 5.0, DirectX11 si OpenGL 4.4, prin urmare aplicatiile de la firme precum Autodesk, Dassault Systemes, PTC, Siemens PLM, Adobe, Avid, Grass Valley, Landmark, Schlumberger, ESRI, Barco fiind capabile sa exploateze pe deplin capabilitatile acestui sistem.

Din acest pachet performant nu poate sa lipseasca o sursa de alimentare eficienta si puternica, prin urmare Dell a dotat sistemul cu o sursa de alimentare de 825 W cu eficienta de 90%, asigurand siguranta componentelor si stabilitatea sistemului in indeplinirea celor mai complexe sarcini.

 

Tags: , , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.