Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

DELL Optiplex 790

 

Computerul visurilor dvs.

Aduceţi caracteristicile de securitate, capacitatea de administrare simplă şi serviciile uşor de implementat în organizaţia dvs. cu computerul desktop Dell OptiPlex 790.

Simplificaţi implementarea în cadrul organizaţiei dvs. permiţând serviciului Dell de integrare particularizată din fabrică să adauge aplicaţiile, perifericele, etichetele pentru active şi etichetele de securitate de care aveţi nevoie.

Preluaţi controlul din practic orice locaţie, în orice moment, cu soluţiile de administrare la distanţă pentru a conferi putere personalului IT.

Ajutaţi departamentul IT să economisească timp şi bani cu familia de dispozitive Dell KACE de administrare a sistemelor.

Beneficiaţi de securitate excepţională cu soluţia Dell de protecţie a datelor, opţiunile de criptare, slotul pentru încuietoare de securitate şi contactul de alarmă împotriva deschiderii neautorizate a şasiului.

Opţiuni puternice, care le permit utilizatorilor să îşi demonstreze adevăratul potenţial

Organizaţia dvs. se bazează pe desktopuri stabile, de înaltă performanţă, pentru a-şi desfăşura activităţile în fiecare zi. Sporiţi productivitatea cu performanţa avansată şi soluţiile flexibile specifice desktopurilor OptiPlex 790.

Desfăşuraţi-vă activitatea cu desktopul OptiPlex de înaltă performanţă, cu familia de procesoare Intel® Core™ din a doua generaţie.

optiplex-790-overview1

Alegeţi opţiunile grafice pe care le solicită activitatea dvs. cu două sloturi pentru plăci grafice separate (două sloturi PCIe x16, inclusiv un slot care funcţionează în regim x 4) pentru versiunile Mini Tower, desktop şi factor de formă redus.

Experimentaţi multitaskingul puternic, datorită compatibilităţii cu până la patru afişaje.

Beneficiaţi de productivitate imediată, datorită compatibilităţii cu soluţii de calcul de tip „cloud” şi soluţii de calcul flexibile Dell.

Un design eficient pentru orice spaţiu de lucru

Oferindu-vă posibilitatea de a opta pentru una din cele patru dimensiuni (Mini Tower, desktop, factor de formă redus şi factor de formă ultraredus), desktopul OptiPlex 790 se integrează fără probleme în practic orice birou şi este proiectat astfel încât să protejeze planeta şi să aibă grijă de bugetul dvs

20133120518518

Tags: , , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.