Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

DELL LATITUDE 14 E7250

  • Securitate si frumusete.Performanta Latitude incorporata intr-un Ultrabook™ elegant, cu procesor Intel® Core™ din a cincea generatie, sistem de operare Windows 7 Professional sau Windows 8, ecran tactil optional de 12 inchi si design atractiv.Design subtire si materiale de calitate superioara.

    Apucati-va de treaba cu ajutorul unui Ultrabook™ subtire, usor si atractiv, cu afisaj tactil de 12 inchi optional.

    Mai subtire ca oricand: Latitude 12 are o greutate minima de doar 1,25 kg (2,7 lb) cu baterie cu 3 elemente.

    Design rezistent, de exceptie: avand finisaj cu vopsea placut la atingere, fibra de carbon impletita (la modelele tactile) la exterior si sasiu din aliaj de magneziu Tri-metal™ in interior, Latitude seria 7000 este proiectat sa reziste ambientelor ostile si testelor de conformitate cu standardul MIL-STD 810G.
    Control la indemana: afisajele cu functionalitate tactila de la Dell ofera o experienta optima de vizualizare, sensibilitate tactila, stralucire si rezistenta datorita sticlei Corning® Gorilla® NBT™ de la un capat la altul.387571-dell-latitude-12-7000-series-e7250-touch-screen

  •  

    Conectivitate de exceptie.

    Ca si ultrabookurile din generatia anterioara, Dell Latitude seria 7000 este singurul Ultrabook™ creat sa fie compatibil cu statiile de andocare existente pentru laptopuri. Latitude 12 seria 7000 ofera si tehnologie de statie de andocare wireless WiGig optionala (in curand) si tehnologie Intel® Wireless Display (WiDi)*, permitand ca tot ce se afiseaza pe ecranul laptopului sa se vada concomitent si pe un televizor sau proiector cu compatibilitate WiDi.

    Performanta debordanta.

    Avand cel mai recent procesor pana la Intel® Core™ i7 vPro din a cincea generatie si sistem de operare Windows 8.1 Pro, va permite sa lucrati usor la proiecte importante.

    • Sistemele de operare Windows 7 Professional si Windows 8.1 cu capacitate tactila optionala va permit sa faceti mai multe lucruri simultan glisand, lovind usor sau tragand cu degetele.
      • Alegeti unitati SSD sau unitati SSD hibride pe a caror performanta rapida si fiabila sa va puteti baza.
      • Colaborati eficient cu ajutorul camerei web HD si al microfoanelor matriceale integrate.
      • Tastatura profesionala ISO cu retroiluminare optionala va permite sa lucrati in medii cu lumina slaba, iar bateria inlocuibila va asigura alimentarea cu energie in timpul deplasarilor.
      • Ramaneti in sfera comunicarii datorita gamei complete de optiuni de conectivitate, printre care se numara tehnologia BT 4.0 (BLE), reteaua Wi-Fi cu doua benzi, tehnologia Miracast, tehnologia Intel® WiDi, tehnologia Tri-band, capacitatile Near Field Communication si banda larga LTE.maxresdefault

    Sigur. Flexibil. Fiabil. Latitude.

    Cel mai sigur Ultrabook™ profesional din lume.
    Dell Data Protection | Encryption va protejeaza datele de pe toate terminalele, inclusiv de pe suporturile de stocare externe si din solutiile de stocare bazate pe cloud public. Impiedicati programele rau intentionate avansate cu DDP | Protected Workspace si oferiti optiuni de autentificare avansata cu DDP | Security Tools.

    Cel mai flexibil Ultrabook™ profesional din lume.
    Actualizati sistemele o singura data, pretutindeni, datorita capacitatilor Intel® vPro™ unice de la Dell, care permit efectuarea la distanta a operatiilor de administrare a sistemului BIOS si de stergere a hard diskului, chiar si atunci cand dispozitivul este offline2. Reduceti timpul petrecut cu sarcinile manuale si predispuse la erori prin Dell Client Command Suite, suita noastra gratuita de instrumente de automatizare, care se integreaza in solutiile de gestionare existente.

    Fiabilitate de exceptie, pe care va puteti baza.
    Sistemul Ultrabook™ Latitude 12 seria 7000 a fost supus testelor de conformitate cu standardul MIL-STD 810G, ceea ce ii garanteaza rezistenta in conditii extreme. Tastatura este protejata de deteriorarile cauzate de varsarea lichidelor, iar afisajul tactil superior, cu sticla Corning® Gorilla®, va ofera o experienta de vizualizare optima, cu un plus de sensibilitate tactila, luminozitate si durabilitate. De asemenea, dispozitivul este sustinut de serviciul din clasa pentru intreprinderi Dell ProSupport oferit permanent, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru minimizarea duratelor de inactivitate.

Tags: , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.