Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Dell foloseste Android

Incepand de ieri este disponibila pentru precomanda noua tableta Dell Streak. Tableta care functioneaza si ca telefon mobil este gandita a fi un concurent atat pentru iPad, iPod Touch sau iPhone cat si pentru alte smartphone-uri cu capabilitati asemanatoare deja lansate pe piata: Motorola Droid 2, Apple iPhone 4, etc.Dispozitivul are un ecran touchscreen de 5″ cu o rezolutie de 800×480 pixeli si vine cu sistemul de operare Android 1.6.  Android este o platforma software și un sistem de operare pentru dispozitive si telefoane mobile bazată pe nucleul Linux, dezvoltată inițial de compania Google. Android permite dezvoltatorilor să scrie cod gestionat în limbajul Java, controlând dispozitivul prin intermediul bibliotecilor Java dezvoltate de Google. Putini stiu de fapt ca lansarea platformei Android este veche, mai exact in 5 noiembrie 2007.

Procesorul pe baza caruia functioneaza tableta Dell Streak este un procesor SnapDragon la 1GHz.

Camera foto cu care este dotat gadget-ul este de 5 MP cu autofocus si flash, memoria interna este de 16 GB si poate fi extinsa pana la 32 GB iar la capitolul conectivitate dispune de Wi-Fi, bluetooth si suport pentru retelele GSM/EDGE/UMTS/HSPA si 3G.

Dimensiunile tabletei sunt 152.9 x 79.1 x 10 mm si cantareste 220 grame.

Produsul costa 300 de dolari pentru un contract de doi ani cu operatorul american AT&T si cu 550 de dolari fara abonament.

zp8497586rq

Tags:

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: Madd Electronics Iasi - Magazin Strada Pacurari Nr.142

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.