Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

De ce Iphone 6 Refurbished

Apple Iphone 6 Refurbished  

Despre Iphone 6 putem să vă spunem o mie de cuvinte, dar cel mai important este că acest model este cu siguranță unul dintre cel mai reușite variante pe care Apple le-a scos pe piață.  

Modelul despre care vorbimb astazi este Iphone 6 16GB, model care a fost vândut în peste 200 de milioane de exemplare în întreaga lume. Modelul dispune de un ecran IPS de 4.7 inch ce redă 4.7 milioane de culori. Aceste este susținut de un procesor Dual Core Cyclone ARM v8 cu o frecvență de 1400 Hz și o memorie RAM de 1GB. Precum ne-au obișnuit cei de la Apple, camera iese în evidență cu un senzor bun care este capabil să faca fotografii cu o rezoluție de 3264 x 2448. 

 

Intrebarea la care dorim să răspundem este ”De ce refurbished?”

 

În primul rând pentru prețul excelent. Îl puteți găsi pe site-ul pcmadd.com la prețul de 950 de lei. 

În al doilea rând starea acestuia și cum ajunge el la dumneavoastră. Iphone 6 refurbished vine în stare perfectă de funcționare, dar și vizuală, fără să prezinte defecte ascunse sau imperfecțiuni fizice. El vine ambalat în cutie, într-un pachet ce conține toate accesoriile, de la încărcător la căști.  

Ultimul, dar cel mai important dintre aspecte este Garanția. Produsul vine însoțit de o garanție de 1 an de zile ce acoperă problemele pe care le puteți întâmpina. Spre deosebire de un produs second hand, cu acesta aveți siguranța funcționalității fără probleme.  

Pentru o mai bună imagine de ansamblu vă lăsăm câteva imagini reale ce noi le considerăm edificatoare asupra calității produsului.  

  iphone6_refurbished

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.