Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Consola PlayStation 3 Slim 320

Modelul Slim a consolei PlayStation 3 este mai mic in dimensiuni si mai usor. Ca o comparatie cu vechea versiune, PlayStation 3 Slim ocupo cu 33% mai putin spatiu si este cu 36% mai usoara.

Partea de hardware intern ramane in majoritate aceeasi ca modelul vechi. Butoanele de Power si Eject sensibile la atingere au fost inlocuite de unele clasice ce pot fi apasate.

Un aspect important am putea spune, este lipsa abilitatii de a instala Linux, ce in trecut acest lucru era posibil pe vechiul model.
De asemenea si compatibilitatea cu jocurile de PlayStation 2 a fost scoasa in ordine de a reduce costurile de fabricare.

Lucru foarte evident cu modelul Slim, este si consumul mai redus (W), totodata consola incalzindu-se mult mai greu fata de modelul precedent. Toate acestea datorita unui nou model de procesor CELL fabricat pe tehnologie de 45nm (90nm vechiul model). Zgomotul produs a fost si el diminuat significativ.

Referitor la HDD-ul intern, acesta poate fi schimbat. Noul model Slim suporta pana la 1TB. Surprinzator Blu-ray player-ul integrat este putin mai lent decat predecesorul sau. Pot fi diferente chiar si de 10secunde in a accesa filme.

Sunet True-HD

Sunetul si el a fost imbunatatit, modelul Slim suportand lossless True-HD si DTS-HD MA, realizand o calitate de exceptie a sunetului.

Telecomanda Bravia

PlayStation 3 Slim poate fi conectat prin HDMI la un TV BRAVIA L-Series. In cele din urma XMB-ul putand fi controlat cu ajutorul telecomenzii.

In concluzie, PlayStation 3 Slim este cu siguranta un produs mult mai bun decat vechiul PlayStation 3. Sony reusind cu succes sa produca un produs mai usor, cu un consum mai redus si un design mai frumos si totodata mai mic. In final oferind o calitate grafica exceptionala a jocurile si un sunet foarte imersiv.

Acest produs il puteti cumpara de pe PCMadd.

Category: Concurs, Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »