Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

#Concurs Zamfir +100

În zi de Mărțișor, Maestrul Gheorghe Zamfir plus alți 100 de artiști, își dau întâlnire cu publicul, pe scena Sălii Mari a Palatului din Capitală, de la ora 19:30!

Zamfir +100, este un spectacol care se înscrie în seria de evenimente concertistice ale Asociatiei Culturale Spectaculis, în cadrul proiectului DESTINNATIE ROMÂNIA, dedicat promovării imaginii României şi a culturii româneşti prin muzică şi interpretare, la cel mai înalt nivel. Concertul este adresat publicului larg, cu participarea unor mari artişti români, a căror valoare depăşeşte în notorietate graniţele României şi care, de foarte mulţi ani, sunt atât în atenţia specialiştilor din domeniu cât şi a publicului internaţional.

Sunetul unic, fermecat, al naiului maestrului Gheorghe Zamfir, alături de interpretarea de excepție a Orchestrei Reprezentative a Ministerului Apărării Naționale, sub bagheta Domnului Colonel Aurel Gheorghiță, Inspector pentru arma Muzici Militare, vor purta publicul într-o dimensiune artistică a elitelor muzicale internaționale.

#Concurs: Punem la bataie 4 invitatii la acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “Madd Electronics ma scoate din casa la https://www.facebook.com/events/207716866321627/” si sa revii cu un comentariu pe pagina de facebook.

Tags: , , , , , , ,

Category: Concurs

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.