Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Concurs Review 2014

Saptamanile din noul an ne-au adus numai bucurii din partea clientilor fideli, numarul vostru s-a inmultit substantial ceea ce ne dovedeste ca ne facem treaba cum trebuie si ca va multumesc produsele noastre. Asa ca nu am stat cu mainile in san si ne-am gandit sa va rasplatim.

slider-madd-aprilie-2014

Avand in vedere ca ultima editie a concursului de review-uri a fost un real succes atat pentru noi cat si pentru clientii nostri, ne-am gandit  de ce sa nu mai facem inca un concurs de review. In cadrul saptamanii trecute a luat nastere a 4 a editie a concursului de review-uri Madd Electronics. Concursul se desfasoare pe parcursul a aproximativ 2 saptamani si are ca premii  11 dintre produsele noastre.

Ce aveti de facut? Simplu! Trebuie sa va logati pe site-ul nostru si sa lasati cate un review de minim 50 de cuvinte la 10 produse de pe site-ul nostru. Va reamintim ca trebuie sa aveti 10 review-uri aprobate de administratorul site-ului. In cazul in care nu aveti cont la noi in cateva clipe puteti sa va creati unul.

Concursul se desfasoara pe site-ul nostru, pe facebook si de asemenea pe blogul nostru.

Pentru mai multe detalii despre concurs, [viral-lock]dar si pentru a vedea regulamentul si pentru ajutor in crearea unui review intrati aici.[/viral-lock]

Tags: , , ,

Category: Concurs

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.