Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Campanie umanitara Madd: computere pentru familii modeste!

“Ajuta-ne sa ajutam”! Acesta este sloganul sub care Madd Electronics Group a dat startul unei campanii umanitare, la finalul careia 10 familii nevoiase vor primi, cadou de Craciun, calculatoare noi.

Castigatorii campaniei Madd vor fi alesi dintre cei despre care conducerea firmei asteapta sa fie informata, cu ajutorul dvs, al cititorilor nostri. Astfel, daca stiti un asemenea caz, de o persoana cu o situatie materiala precara, care are nevoie de un calculator, dar nu si-l permite, dati de veste in scris, fie pe adresa Str. Marasesti nr. 77, 400055, Cluj-Napoca, fie pe mail, la adresa comercial@pcmadd.com.

Am decis ca familia Madd sa ajute alte familii care au nevoie de noi. Prin aceasta campanie le oferim posibilitatea clientilor nostri sa ne ajute sa facem cadou un calculator unor “omuleti” ce se afla la inceput de drum. Intr-o era in care fara tehnologie nu poti munci, nu te poti angaja, nu poti termina o facultate, ii ajutam sa faca primul pas, un pas necesar pentru reusita lor ulterioara

“Sa aducem zambetul in sufletele mai putin fericite!”

“Ajuta-ne sa ajutam” este o idee izvorata atat din necesitatile greu de acoperit in aceasta perioada de criza, dar mai ales dintr-o stare de spirit “cultivata” de conducerea Madd: dorinta de a-i ajuta pe altii.

 In cei opt ani de existenta (din 2002), am muncit intotdeauna foarte mult, nu doar sa ne castigam clientii, ci si sa ii ajutam, sa ii consiliem, sa ii sprijinim in investitiile pe care le fac in viitorul lor. Stim ca este un an dificil pentru toata lumea, am simtit-o pe pielea noastra: orele de program s-au lungit, munca a devenit mai grea, am obosit. Dar noi suntem totusi norocosi, avand in vedere ca exista oameni, care indiferent cat de mult muncesc, cat de mult sau de bine invata, nu reusesc sa obtina nici macar o parte din ceea ce isi doresc. Pentru ei vrem sa facem ceva, macar acum, de sarbatori. Sa aducem zambetul pe buzele si in sufletele mai putin fericite .

Reusita demersului  nostru depinde si de interesul pe care il vor arata concetatenii .Suntem constienti ca fara ajutorul celorlalti nu vom reusi sa realizam ce ne-am propus. Madd Electronics doreste sa investeasca in fericirea si viitorul acestor familii, va rugam sa ne fiti alaturi si sa ne scrieti!

Campania “Ajuta-ne sa ajutam” se incheie pe 20 decembrie, iar cele 10 calculatoare vor ajunge la fericitii castigatori inainte de Craciun.

Pentru campania “Ajuta-ne sa ajutam”, puteti trimite scrisori la urmatoarele adrese:
Cluj-Napoca: Str. Marasesti nr. 77, 400055

Timisoara: Strada Socrate nr. 2

Iasi: Strada Pacurari nr. 142

Bucuresti: B-dul Hristo Botev nr. 10, sector 3

e-mail: comercial@pcmadd.com

Category: Uncategorized

About the Author:

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Foarte buna intentia! Felicitari! Stiu si eu pe cineva amarat caruia i s-a stricat calulatorul si acum nu mai are bani de altul..o sa va dau mail.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.