Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

De ce sa achizitionezi un calculator refurbished?

Trebuie sa-ti cumperi un alt calculator, fie pentru ca ti s-a stricat computerul personal, fie ca trebuie sa-l imparti cu familia si nu esti dispus sa risti sa aiba toti in acelasi timp nevoie de el? Poate ca parintii tai au decis sa invete sa utilizeze calculatorul pentru a intra si ei in randurile seniorilor on-line, sora ta cea mai mica sustine si ea ca are nevoie de un computer pentru a-si face temele, desi poate o face doar in interesul de a discuta cu prietenii ei dupa orele de curs… Pe scurt, ai nevoie de un alt calculator. De ce te-ai aventura insa sa cumperi unul nou cand poti sa le oferi ceea ce isi doresc, la un pret mult mai bun si cu aceleasi calitati?

Analizand deci mai bine pentru ce iti este necesar acest calculator si ca nu are rost sa investesti in ceva pentru care oricum, in putin timp intervine uzura morala, ajungi la concluzia ca un calculator reconditionat (refurbished) este o alegere perfecta. Sa alegi un calculator refurbished este, in zilele noastre, considerat un gest eco-friendly si, in plus, o astfel de alegere te va costa pana la de doua ori mai ieftin!

Calculator refurbished? Argumente pro si contra

Calculatoarele refurbished provin din retururi de la clienti, din stocurile extra ale producatorului, din testerele aflate in magazine.

Motivul principal pentru care oamenii cumpara un calculator refurbished este calitatea la un pret mult mai mic. In cele mai multe cazuri se poate economisi o suma importanta. Beneficiezi de un produs aproape nou, la un pret mult mai mic – o optiune rentabila atat pentru persoanele fizice cat si pentru proprietarii de afaceri care doresc sa isi echipeze punctele de lucru.

In unele situatii, calculatoarele refurbished pot fi putin deteriorate la exterior (zgarieturi), dar intacte in interior si perfect functionabile. Pentru unii estetica unui produs este un factor important, asa ca prefera sa aleaga un calculator nou.

Computers

Buna functionare a calculatoarelor refurbished este intodeauna testata de catre specialistii firmei,  inainte de a fi revandute. Sistemul lor de operare original este reinstalat, iar in unele cazuri este implementata o noua generatie de sistem de operare cum ar fi o licenta de Windows Refurbish.

Tags: , , , , ,

Category: Comunitatea m@dd

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.