Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Cadouri de Craciun

Oficial suntem in luna sarbatorilor de iarna si a  cadourilor. Mai e atat de putin pana la Craciun ,toata lumea a  inceput deja sa cumpere  cadouri  Saptamana aceasta lumea este in cautare de cadouri, iar noi va venim in ajutor cu cateva idei de cadouri.

dell-wm413-wireless-laser-black-51af1ed7b49daMouse-ul Wireless laser  de la Dell  este  un mouse elegant, de precizie portabil cu o viata lunga a bateriei. Caracteristica sa de urmarire cu laser permite urmarirea buna pe aproape orice suprafata  și oferă un timp de raspuns rapid și clicuri exacte. El beneficiaza de o  performanța wireless care va permite sa aveți toate facilitațile așteptate de la un mouse. Acest mouse este conceput pentru confort, pentru a permite utilizatorilor sa lucreze sau sa se joace pentru perioade mai lungi, fara disconfort  pe incheietura  sau mana. Mouse-ul  va  permite sa conectați pur și simplu dongle-ul și de a incepe imediat, cu nici un software necesar. Dimensiunile compacte face acest mouse-ul o opțiune mare pentru profesionisti.

Pachetul de Tastatura + mouse KM632 beneficiaza de o tastatura  fara  fir eleganta  și stilata ,mouse-ul oferind clientilor libertatea de miscare fara fir. Ofera o experiență multimedia captivanta  și placuta  imbunatațita.

Aveti aplicatii solicitante care necesita  o performanța  serioasa?   OptiPlex 960 ofera  tehnologii avansate pentru a aborda orice provocare fara sa pierdeți nimic.1005602_optiplex960t_a_400_2

Utilizatorii pot atinge o productivitate de varf cu top-of-the-line Intel  Core 2 Duo ,Optiplex 960 ofera  generoase opțiuni de memorie de mare viteză și suport pentru pana  la patru afișaje simultane.

Instrumentele  avansate de administrare simplifica  managementului sistemelor si va lasa sa va concentrati  asupra unor provocari mai strategice.

Descoperiți  cum tehnologiile de înalta performanța  in OptiPlex 960 pot contribui la creșterea productivitatii, atat pentru utilizatorii IT dar și pentru a ajuta la face afacerea dumneavoastra mai productiva.

Tags: , , , ,

Category: Comunitatea m@dd

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.