Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Black Friday si M@dd Friday

Prima vineri de dupa Ziua Recunostintei, cunoscuta si sub numele de Vinerea Neagra, marcheaza debutul cumparaturilor de Craciun si, desi nu este considerata o sarbatoare oficiala, este probabil una dintre cele mai indragite sarbatori americane.

Pentru ca in Romania evenimentul este perceput in piata incepand cu anul trecut atat in weekendul 21-23 cat si 28-30 NOIEMBRIE , ne vom alinia pietei si vom avea un m@dd fiday si un BLACK Friday dupa 1 saptamana cu un alt calup de produse

Black Friday & m@dd friday  iti aduc reduceri intre 10% si 70% la o gama larga de produse din oferta pcmadd.com , dar si ocazia sa castigi una din cele 10 Boxe Dell oferite de PcM@dd si 10 carduri VIP m@dd .  

Vino pe pagina noastra de Facebook si vezi cum poti castiga!

2014sbfmadd

Termenul Black Friday a fost folosit pentru prima oara in Philadelphia pentru a descrie traficul infernal si aglomeratia din ziua imediat urmatoare Zilei Recunostintei, pentru ca mai apoi sa dobandeasca un inteles nou si sa desemneze momentul in care comerciantii au un profit mult mai ridicat.

Romania a adoptat sarbatoarea abia anul trecut insa deja s-a dovedit a fi extrem de populara, in special in mediul online, unde cumparatorii sunt feriti de frenezia care ii face pe americani sa se calce in picioare anual in penultima vineri a lunii noiembrie. Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai ciudate intamplari asociate Vinerii Negre culese online.

In San Fernando, California, o femeie de 33 de ani a simtit pe pielea ei ce inseamna inghesuiala de Black Friday fiind fortata sa foloseasca spray paralizant pentru a-si proteja cei doi copii atunci cand alti cumparatori au inceput sa se imbulzeasca. Dupa incident, doamna si-a terminat linistita cumparaturile, urmand ca a doua zi sa se predea autoritatilor.

In 2009, un cunoscut magazin de jucarii s-a vazut peste noapte fara cosuri de cumparaturi. Hotii au disparut cu 500 de cosuri chiar inainte de Vinerea Neagra, fapt cei-a obligat pe cumparatori sa duca in mana tot ce vroiau sa achizitioneze.

In incheiere va invitam sa urmariti clipul de mai jos, filmat in 2011, cand pe langa criza financiara, in SUA, se pare ca era si criza de prosoape.

Tags: ,

Category: Concurs, Review

About the Author: Eu nu sufar de prostie ... chiar ma bucur de ea in fiecare zi :))

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.