Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

AVerMedia ofera serviciul SnugTV gratuit

Furnizorul de tehnologie pentru divertisment multimedia digital, AVerMedia Technologies, a decis să renunțe la tarifele practicate pentru oferirea serviciului SnugTV – acesta a devenit astfel gratuit pentru orice posesor de tuner TV AVerMedia!

SnugTV le permite celor ce dețin tunere TV AVerMedia să realizeze, în câțiva paşi simpli, propria lor stație de emisie TV via Internet.

Utilizatorul nu trebuie decât să instaleze şi să configureze tuner-ul în PC, să instaleze aplicația software SnugTV şi să îşi creeze un cont cu nume de utilizator şi parola pe site-ul www.SnugTV.com.

După aceasta, utilizatorul se poate autentifica pe același site din orice colţ al lumii unde există acces internet pentru a urmări canalele TV recepționate de tunerul AVerMedia din sistemul de calcul de acasă!
Rezoluția la care sunt redate emisiunile în browser-ul de internet este de 640×480 pixeli, putând fi folosit şi mo

dul full screen. Spre deosebire de varianta trial, disponibilă până de curând, în varianta recent oferită nu există nici o limită de timp, utilizatorii putând folosi serviciul după bunul plac.
SnugTV mai oferă o funcție de programare pentru Sleep şi Wakeup, înregistrare programabilă şi apoi redare, precum şi EPG – dacă opţiunea este disponibilă (ghid TV electronic).

Amatorii de portabilitate dusă la extrem ar trebui să mai ştie şi că serviciul nu este compatibil doar cu sistemele de operare folosite de PC-uri! Utilitatea lui SnugTV este completată de compatibilitatea sa cu iPhone şi cu smartphone-urile ce folosesc Windows Mobile.

zp8497586rq

Tags: , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: B-dul Hristo Botev Nr.10 Sector 3 Luni - Vineri: 10-19 Sambata: 10-14 Yahoo ID: pcmadd_bucuresti Tel. 031/1010601 , 021/3151119 Fax 021/3151119 Mobil 0748/117018 , 0726/904654

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. F.O.C.A spune:

    Da am cumparat si eu de pe http://www.gyashop.ro un tuner avermedia si e super aceasta optiune, dar nu stiam ca au facuto gratuita, multumesc Florin Andrei pentru acest articol interesant, am sa va citesc articolele cu mare atentie.

    Un fan in devenire…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.