Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Apple lanseaza noul iPad mini (review)

Caracteristici principale:

Diagonala: 7,9″
Model Procesor: dual core Apple A5
Grosime: 7.2 mm
Greutate: 308 grame
Rezoluție: 1024 x 768 pixeli
Sistem de operare: iOS 6
Tehnologie: Multi-touch
Durată de viață a bateriei: 10 ore
Wi-Fi de mare viteză
Se găsește în variante de 16 GB, 32 GB și 64 GB

Cu un design subţire şi linii sofisticate, tableta este îndeaproape înrudită cu IPad 2, fiind o variantă mini a acesteia. IPad-ul oferă o claritate perfectă a imaginilor, având un display de 1024 x 768 pixeli, cu densitate de 163dpi, iluminare spate LED și o cameră foto de 5 MP. Camera poate fi folosită cu rezultate spectaculoase atât în condiții de lumină slabă, cât și atunci când cadrele sunt bine iluminate. Tableta este acoperită cu sticlă de duritate mare, care se întinde până la ramele subțiri, disponibile în alb sau în negru.

Joshua Topolsky de la The Verge spune că și de data aceasta “Apple nu a făcut nicio abatere de la standardele sale de calitate, așa cum ne-a obișnuit cu toate produsele pe care le-a lansat, mini tableta iPad având un aspect desăvârșit și diferențiindu-se net de toate celelalte produse similare de pe piață. Dacă ar fi să le comparăm, Nexus 7 sau Fire HD par mici copii pe lângă mini IPad.”

Mini IPad-ul folosește sistemul de operare iOS 6, cu tehnologie multi-touch, SIRI și toate app-urile încorporate. De asemenea, sistemul Wi-Fi incorporat, cu bandă duală de 2.4GHz și 5GHz și standard de 802.11n, poate atinge o viteză de download de 150 Mbps.

Bateria puternică, cu o autonomie de 10 ore, face ca tableta, deși atât de subțire, să fie printre cele mai performante de pe piață. Vestea cea buna este că noul conector Lightening, lansat odată cu iPhone 5, poate fi folosit pe mini IPad.

Printre punctele slabe ale tabletei se numără faptul că nu permite folosirea cablurilor și a dock-urilor mai vechi fără adaptor.

Cu mini IPad, Apple a realizat o bijuterie inginerească, scotând pe piață un produs pe cât de impecabil din punct de vedere al designului, pe atât de eficient. Suplețea sa permite o modalitate revoluționară de lucru şi un stil de viaţă modern și foarte confortabil.

Tags: , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: Eu nu sufar de prostie ... chiar ma bucur de ea in fiecare zi :))

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.