Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Apple lansează iOS 4.3

iOS 4.3, cel mai nou sistem de operare pentru dispozitive Apple, va fi lansat odată cu tableta iPad 2 în data de 11 martie.

Apple lansează iOS 4.3

Printre noutăţile aduse de iOS 4.3 găsim puternicul motor JavaScript Nitro, utilizat deja în versiunea pentru Mac OS X a browser-ului Safari, alături suport pentru serviciile iTunes Home Sharing, facilitate care permite redarea de conţinut media provenit din versiunea pentru desktop a aplicaţiei iTunes către dispozitive conectate prin reţeaua WiFi. Funcţionalitatea AirPlay este mai completă, permiţând acum şi video streaming din paginile web sau aplicaţii provenite din AppStore.

iOS 4.3 include o nouă opţiune pentru butonul de blocare a ecranului, care permite configurarea acestuia pentru funcţia de rotaţie, sau ca buton mute.

Posesorii dispozitivelor cu sistem iOS 4.3 vor avea posibilitatea de a partaja conexiunea la internet cu până la cinci utilizatori, mulţumită noii facilităţi Personal Hotspot. Pentru folosirea acestei funcţii vom avea totuşi nevoie şi de cooperarea operatorilor de telefonie mobilă.

Cât despre iPad 2, funcţionalitatea camerei foto este îmbunătăţită cu trei noi aplicaţii: FaceTime, Camera şi PhotoBooth.

iOS 4.3 este compatibil cu ambele versiuni ale tabletei iPad, telefoanele inteligente din generaţia iPhone 4, iPhone 3GS şi unele playere iPod, fiind disponibil gratuit pentru download începând cu 11 martie.

Sursa: Engadget.com

zp8497586rq

Tags: , , , , , , , , , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: Madd Electronics Iasi - Magazin Strada Pacurari Nr.142

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.