Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

All-in-one DELL INSPIRON 24-7459

Frapant de zvelt
Având o grosime de mai puţin de o jumătate de inch, Inspiron 23 este incredibil de subţire. Acest desktop all-in-one de 23 de inchi este o soluţie elegantă pentru orice încăpere din casă. Configuraţia comodă cu un singur cablu elimină dezordinea supărătoare, ca să aveţi spaţiu de mişcare. Chiar şi porturile sunt încorporate în bază, ca să nu mai aveţi grija cablurilor care atârnă din monitor.

Realizat cu măiestrie
Inspiron 23 are textură de calitate superioară prin noul design deosebit din aluminiu şi oţel. Iar acest PC cizelat poate deveni punctul de atracţie al oricărei încăperi, ieşind în evidenţă prin finisajul cu strat de argint şi muchiile netede.

7459_4

Afişaj fascinant
Vizualizaţi un colaj de fotografii de familie sau faceţi actualizări pe reţelele de socializare pe afişajul de 23 de inchi cu rezoluţie Full HD (1080p) şi ecran tactil, care oferă spaţiu suficient pentru redarea în flux a conţinutului video.

Unghi de vizualizare convenabil
Inspiron 23 are un braţ flexibil care se ajustează de la 90 la 180 de grade, oferindu-vă posibilitatea de a alege între vizualizarea pe verticală sau vizualizarea pe orizontală. Înclinaţi-l în faţă pentru a analiza foile de calcul, înclinaţi-l în spate pentru a urmări un videoclip sau întindeţi-l perfect orizontal pentru a le arăta mai multor privitori simultan colaje de fotografii.


Putere de procesare
Puteţi rula simultan mai multe programe cu ajutorul procesoarelor până la Intel® Core™ i7 din a patra generaţie, proiectându-vă site-ul web, creând prezentări, realizând un film sau ascultând muzică, toate în acelaşi timp, cu un decalaj mai mic.

Navigare lină
Navigaţi pe web pe afişajul cu atingeri multiple şi viteză mare de reacţie, care a fost optimizat pentru Windows 8, ca să puteţi jongla cum doriţi cu ecranul, lovind uşor cu degetul, glisând, trăgând, rotind, restrângând sau lărgind.

dell-inspiron-24-7459-all-in-one-core-i7-16gb-ram-1tb-hdd-32gb-ssd-4gb-nvidia-graphics-238fhd-touch-screen-win10-home

Caracteristici audio şi video captivante
Daţi sonorul la maximum cu sistemul audio HD Waves MaxxAudio® 4, câştigătorull unui premiu Tehnical GRAMMY. Completaţi aceste caracteristici audio cu nişte caracteristici video uimitoare, alegând placa grafică dedicată opţională AMD de 2 GB1, ca să puteţi edita fotografii, videoclipuri şi multe altele fără să încetiniţi funcţionarea sistemului.

Iute şi aprig
Sporiţi performanţa şi reduceţi totodată consumul de energie cu memorarea în cache opţională bazată pe tehnologia Smart Response (SRT), o tehnologie de memorare în cache pe unităţi SSD pentru îmbunătăţirea vitezei de reacţie a sistemului.

 

Tags: , , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.