Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Alienware M18x

Alienware M18x – zvon de Sandy Bridge şi două plăci video

Un inginer de la Dell a fost destul de drăguţ să anunţe pasionaţii de performante portabile că Alienware M18x este în lucru. Denumirea indică diagonala de 18.4″ a ecranului, pe care vor fi dispuşi 1920×1080 de pixeli. Este intrigant faptul că a fost menţionată şi o altă rezoluţie a ecranului, însă inginerul a refuzat să dea mai multe detalii. Să înţelegem oare că Alienware/Dell vrea să fie primul producător de laptopuri care să lanseze un dispozitiv cu rezoluţia ecranului de 2560

x1440? Mâ îndoiesc de faptul că alternativa la full HD pe 18.4″ va fi 1600×900. Pe de altă parte, un ecran capabil să redea conţinut 3D este o altă opţiune validă.

La capitolul configuraţie, Alienware M18x ne va oferi cele performante procesoare Intel Sandy Bridge, iar supratactarea nu cred că va lipsi. Configuraţiile SLI şi CrossFireX sunt şi ele aşteptate, cu plăci Nvidia GeForce GTX 460M şi AMD Radeon HD 6970M. Laptopul va fi disponibil în culorile clasice roşu şi negru. Pentru cazul în care curentul este oprit în clădire, Alienware M18x va fi dotat cu o baterie de 12 celule şi 97 Wh. Pentru anunţarea preţui şi a datei de lansare va trebui să mai aşteptăm.

Sursa: Slashgear.com

zp8497586rq

Tags: , , , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: Madd Electronics Iasi - Magazin Strada Pacurari Nr.142

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »