Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Alienware Alpha

Cu Windows 10 Home – beneficiaţi de cea mai bună combinaţie dintre caracteristicile Windows care vă sunt deja familiare şi noile îmbunătăţiri pe care le veţi îndrăgi.

Resetaţi-vă aşteptările.

Designul incredibil de compact şi puterea neaşteptată ale sistemului Alienware Alpha vă vor schimba abordarea asupra jocurilor pentru desktop. Bucuraţi-vă de 60 de cadre pe secundă în jocurile preferate, precum Witcher 3, Mortal Combat X, Elders Scroll V: Skyrim şi Middle-earth: Shadow of Mordor.

lpha_asm100_eml_03

Vedeţi toate dedesubturile sistemului Alpha.

Urmăriţi-i pe angajaţii de la Alienware prezentându-vă uimitorul sistem Alienware Alpha şi convingeţi-vă de intensitatea experienţei de joc.

Experienţă superioară de joc. Optimizată.

O experienţă simplificată de rulare a jocurilor: descărcaţi rapid jocurile direct pe sistemul Alpha apăsând pe câteva butoane. Toate jocurile sunt actualizate permanent şi pregătite oricând pentru rulare.

Alegerea vă aparţine: indiferent dacă doriţi să accesaţi Steam, Origin sau GOG şi să jucaţi cu ajutorul controlerului Xbox opţional sau în modul de desktop cu ajutorul tastaturii şi mouse-ului, puteţi juca în voie pe un ecran mare, bucurându-vă de calitatea rezoluţiei Full HD (1080p).

Descoperiţi Alienware HiveMind

Îmbogăţiţi-vă experienţa în jocurile pentru PC şi în materie de divertisment prin noua interfaţă descărcabilă HiveMind de la Alienware. Puteţi accesa dintr-un singur loc jocurile Steam, videoclipurile, imaginile şi programele preferate. Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de întreaga funcţionalitate oferită de noua interfaţă HiveMind într-un mediu complet particularizabil

Descătuşaţi o putere surprinzătoare.

maxresdefault

Grafică de generaţie următoare: fiind bazat pe cea mai nouă arhitectură „Maxwell” de la NVIDIA şi având la dispoziţie o memorie GDDR5 de 2 GB, procesorul grafic special creat al sistemului Alienware Alpha vă oferă performanţa necesară pentru maximizarea setărilor monitorului – de fapt, procesorul grafic NVIDIA GeForce GTX are o performanţă mai mare decât cea oferită de procesorul grafic NVidia GeForce GTX 860M8.

Începeţi cu un nucleu puternic: noile procesoare Intel® Core™ din a patra generaţie permit o experienţă extraordinară în cele mai recente şi mai bune jocuri.

Acceptă upgrade-uri: utilizatorul are acces în interiorul sistemului Alienware Alpha, putând face upgrade-ul procesorului şi al memoriei RAM pentru a îmbunătăţi performanţa în joc şi pentru a jongla simultan cu mai multe aplicaţii în fundal şi putând suplimenta spaţiul de pe hard disk pentru a stoca mai multe jocuri.

Porturi şi sloturi

  1. Port USB 2.0 | 2. Port pentru adaptor de alimentare | 3. Port HDMI | 4. Ieşire audio optică | 5. Port RJ-45 | 6. Port USB 3.0
  2. Dimensiuni şi greutate
  3. Înălţime: 76,2 mm | 2. Adâncime: 203,22 mm | 3. Lăţime: 203,22 mm | Greutate minimă: 2 kg (4 lb)

 

Steam Big Picture

Aflaţi cum vă puteţi bucura de jocurile Steam preferate stând confortabil pe canapea.

aw-pdp-polaris-alpha-module-08

 

Tags: , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.