Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Dell Inspiron Duo

În cadrul evenimentului Intel Developer Forum 2010 (IDF 2010) cei de la Dell au prezentat un portabil foarte interesant: un tablet PC de 10 inch care se converteşte în mini laptop prin rotirea ecranului în jurul axei sale. Se numeşte Dell Inspiron Duo şi va fi lansat până la sfârşitul acestui an.

Cu ocazia IDF 2010, nume importante din industrie vin să-şi prezinte inovaţiile şi să anunţe noi produse. Iar unul dintre cele mai interesante gadget-uri aduse pe scenă a fost adus de Dell. Se numeşte Dell Inspiron Duo şi reprezintă un tablet PC convertibil în mini laptop. N-ar fi nimic nou până aici, numai că Inspiron Duo are un design cu totul deosebit faţă de obişnuitele portabile convertibile de acest gen: se transformă din tablet PC în mini laptop prin rotirea ecranului în jurul axei sale, în interiorul ramei care înconjoară display-ul. Dacă sună cam ciudat, nu trebuie decât să urmăriţi videoclip-urile de mai jos.

Tablet PC-ul convertibil, cunoscut sub numele de cod Sparta, este echipat cu procesorul dual core pentru netbook-uri Intel Atom N550, are un touchscreen de 10 inch şi se bazează pe sistemul de operare Windows 7 Home Premium. Touchscreen-ul funcţionează atât în modul tablet, cât şi în modul netbook (când utilizatorii au la dispoziţie şi tastatura QWERTY). Deocamdată nu se cunosc alte detalii, dar se pare că Dell Inspiron Duo va fi lansat oficial până la sfârşitul acestui an.

httpv://www.youtube.com/watch?v=-ZxIrlQGA2w

Sursa: www.laptopnews.ro

zp8497586rq

Tags: , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: Madd Electronics Bucuresti - Magazin B-dul Hristo Botev Nr.10 Sector 3

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.