Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

10 produse Google de care n-ai auzit pana acum

google-services   Google este plin de surprize. Multe produse interesante sunt lansate de catre aceasta companie: unele sunt folositoare, altele pur si simplu sunt bizare, cert este faptul ca acestea nu stau pe loc.

Mai jos gasiti cateva produse, care pot sa va prinda bine, fie doar sa va amuze:

1. Google Takeout este un serviciu care permite arhivarea tuturor datelor personale, fie că este vorba despre cele de pe Google+, fie că este vorba despre albumele disponibile pe Picasa Web, fie că este vorba despre o listă de contacte.

2. Google Mars este fratele geamăn, dar mai puţin popular al serviciului Google Earth. Acesta vine şi cu opţiunea infrared.

3. Google Health este un produs in care Google şi-a pus in van speranţele. Acesta urma să fie un portal care să cuprindă informaţii personale cu privire la starea de sănătate a utilizatorului, insă compania a hotărat să il inchidă la inceputul anului următor.

4. Google SketchUp este un serviciu care inlesneşte realizarea de schiţe 3D.

5. Google Correlate este un produs care funcţionează ca un microscop: utilizatorul are la dispoziţie mostre de date pe care să le compare.

6. Google Sites este un portal care le permite grupurilor să publice conţinut care poate fi accesat numai de membrii acestora. Din nefericire pentru Google, alternativele acestui serviciu sunt numeroase. Chiar şi Circle-urile de pe Google+ se numără printre acestea.

7. Google HotPot este o platformă care găzduieşte recomandări şi prezentări de servicii. Şi acest serviciu se luptă cu o armată de alternative.

8. What Do You Love? funcţionează simplu: tastezi cuvantul care te interesează, iar serviciul iţi oferă numeroase informaţii, jocuri şi imagini din universul termenului de interes.

9. Youtube Feather este un sub-produs Youtube, aflat in posesia Google, o variantă simplificată a bine-cunoscutului Youtube, care se află incă in perioada de testare.

10. Panoramio este o platformă care găzduieşte fotografii din toată lumea, poziţionate cu atenţie pe hărţile din Google Maps.

Category: Ganduri libere

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.